2777
2789
عنوان

اونایی که ویپاد دارین یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 44 پست
طرح رویش میخام بزارم سودش ۲۲ درصده سه سالست ولی چندماه دیگع میخام پول رو بردارم برای رهن خونه خاستم ...

اینجوری نیستن که شش ماهه یا یکساله داشته باشن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با برنامه ارهمیتونی

میگم رفتم دیدم چجوری میتونم پولمو بزارم تو صندوق سرمایه گذاری صحفه اولش که سرمایه گذاری رستا بود هرچی زدم روش چیزی نبود که پول بهش انتقال بدیم 

البته پولم هنو تو ویپاد نیست انتقال ندادم هنوز 

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

یک ساله دارع ۱۴درصده خیلی کم سود میده طرح رویش هم داره سه ساله۲۲ درصده

اها،،، پاسارگاد پارسال20 درصد میداد

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

خانما بلو هم سود میده؟

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

من دیدم اون بخش پس انداز 

نوشته بود هر وقت بخوای میتونی پول برداری 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
الان‌ دوتا طرح داره یکی ۱۴ درصد یکی۲۲ درصد

صندوق درامد ثابت فارابی 20 درصد بود

یکی دیگه هس با بورس بالا پایین میشه،،، ولی درامد ثابت نه 15 هر ماه 20 درصد میده هروقتم نیاز داشتی پولتو در میاری بدون کم کاستی