2777
2789

میخام پس اندازم‌ رو بزارم توی طرح رویش ویپاد ولی ممکنه چندماه دیگه نیازم بشه بخام در بیارم امکان ابطال بعد از چندماه رو داره ؟ 

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بلو بزار خیلی بهتره خودش باکس پس انداز داره هر موقع بخوای میتونی برداری

ویپاد سود بیشتر میده بلو هم دارم برای خورده ریزه ها پس انداز میزارم😄🙏🏻

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

چرا ابطال بشه؟ مگه مال سود نیست؟ 

ویپاد دارم ولی اینو اطلاعی ندارم

من برا سود داخل پاسارگاد گذاشتم هروقت نیاز داشتم در میاوردم

پول ی ساعتم داخل حساب باشه سودشو میده

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

ویپاد سود بیشتر میده بلو هم دارم برای خورده ریزه ها پس انداز میزارم😄🙏🏻

از ویپاد نمی‌دونستم سود میده 

بعد من کارت فیزیکیشو ندارم میتونم توش انتقال بدم یا برداشت کنم ؟

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

جدی؟؟؟طرح رستا یکساله ست رویش سه ساله که سود بیشتری میده میخام بزارم رویش میترسم بزارم دیگع بهم پس ن ...

ن میده منم قبلی که بزارم همون قرارداد قبل تایید خوندم  کامل نوشته میشه لغوش هم کرد 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

چرا ابطال بشه؟ مگه مال سود نیست؟ ویپاد دارم ولی اینو اطلاعی ندارممن برا سود داخل پاسارگاد گذاشتم هرو ...

طرح رویش میخام بزارم سودش ۲۲ درصده سه سالست ولی چندماه دیگع میخام پول رو بردارم برای رهن خونه خاستم ببینم میشه حالا بزارم چندماه دیگه پولمو بیرون بیارم 

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

ویپاد وام داره؟

اره عشقم تا چهل ملیون پشتوانه بدون ضامن میتونی بگیری طرح وی کلاب هم داره سکه جمع میکنی تا پنجاه ملیون میده طرح های دیگه اش هم تا چهارصد ملیون میده

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵