2777
2789
عزیزم شوهر منم تو عروسی همینقدر مات و مبهوتم بود همه اینکارا رو هم میکرد و چند نفر این طرز نگاهشو به ...

اخخخخخخ گفتی شوهرمن بدترازاین داماده بود مبهوتتتتتت اون شب بهم کلا خیلیم دم پر منه ولی زندگی بالا پایین زیاد داره دیگه یه چندسال که میگذره عادی عادی میشه براشون نمیگم دوست داشتن تموم میشه ن ولی عادی تر و روزمره ترمیشه 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
اینم بگم اول که اومدن تو تالار مادر داماد پاشد رفت جلوشون عروسو بوس کرد کلی پول پاشید سرش و باهاش رق ...

ان شاءالله هر کسی که تاالان ایناروتجربه نکرده تجربه کنه احترام عشق 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑😑😑قشنگ دارید سکته میکنیدا 

اگه کارای این پسرداییه ما خیییییلی طبیعی بوده و شوهرای شماهم اینجوری هستن و اگه هروز نمیرینن رو کله هاتون پس تاپیکاتون چیه؟ 😂😂😂😂

من اصلا نگفتم کار شق القمری کرده برام جالب بود که خیلی خیلی دور عروس میگشت . من خودم دوماهه عروسی کردم زار وزندگی شوهرمم بناممه عروسیمم خوب برگزار شد مادرشوهرمم خیلی خانوم موقریه .

اینکه گفتم خداشانس بده چون این حد دیگه ندیده بودم شنیدنش بادیدنش فرق داره مادمازلا.

بای