2777
2789
عنوان

تو سرکار دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 70 پست
مگه تو پول دادی که زنگ زدی اطلاع بدی .یکی دیگه کار کرده ویه نفر دیگه پولشو داده .این وسط نقش شما چی ...

خواسته منت بزاره که تیرشون به سنگ خورده😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببینید من در این شرایط بودم که میگم. خدا شاهده به لحاظ قانون کار بحث آزمایشی یا غیر ءزمایشی و اینکه ...

اقای محترم متاسفانه هیچکس در قباس دیگری وظیفه ای نداره بعضی ادما حرفه شون این هست که از این شرکت به اون شرکت برن خورد خورد پول بگیرن

این خانم حتی داشت بیمه بیکاری هم میگرفت...

شما هر شرکتی برید قانون همینه که اگر بلد نباشید باید یه دوره اموزشی بگذرونید 

که طبق قراردادی که بین طرفین ایجاد میشع مستحق حقوق باشید یا خیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول اینکه سرخود نکردم دوم اینکه چند روز بود با لحن بد پیام میداد که پول بزنید پول بزنید منم مد ...

.وقتی برا دستمزد خودش منت میزارین ..انتظار تشکر نداشته باشین .مگه اضافه دادین .که انتطار تشکر داشته تازه مدیرتون دستمزدش رو هم  کم هم داده ...فقط من میتونم بفهمم چقد بده کار کرده باشی وکمتر بهت بدن ..وتازه کاری که کردی براشون رو هم بی ارزش بدونن ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

.وقتی برا دستمزد خودش منت میزارین ..انتظار تشکر نداشته باشین .مگه اضافه دادین .که انتطار تشکر داشته ...

من خودم تو این موقعیت بودم تازه من یک هفته رفته بودم اما هیچ دستمزدی نگرفتم و حتی یک بار هم نگفتم چرا

چون وایسنتاده بودم و این قانون کار هست

از این کارمندای کاسه لیسی؟؟؟؟خب بتوچه؟از جیب تو قرار بود پرداخت بشه؟شاه میبخشه شاه قلی نمیبخشه . عجب ...

توام مثل اون خانم بی ادبی برو بخون قبلیارو بعد نظربده

برای من اهمیتی نداره بده یا خوب بودن چیزی بود که مدیریت ازم خواسته بود و من باید انجام میدادم

میتونستی یه متن محترمانه پیامک کنید لزومی به زنگ زدن و منت گذاشتن نبود

شما خواستید کوچیکش کنید اونم از پس تون براومده یکی زدید یکی خوردید ناراحتی نداره 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اقای محترم متاسفانه هیچکس در قباس دیگری وظیفه ای نداره بعضی ادما حرفه شون این هست که از این شرکت به ...

نگین هیچ شرکتی دیگه این تو مغازه ها و شغل های خویش فرمایی هم مد شده که کارگر بیچاره می‌ره برای کار بعد یک هفته میگن تو آزمایشی اومدی و حق و حقوقی نداری ..

وجدان خودتونو قاضی کنید ، این آدم بیچاره از روی نداری میاد وایمیسته برای کار .

خدا شاهده خونه چشم بچه هاش به دست همین بنده خداست. مردم نون شب ندارند .

چه یک هفته چه یک سال کار کرد لازمه حقش رو بدین. 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

میتونستی یه متن محترمانه پیامک کنید لزومی به زنگ زدن و منت گذاشتن نبودشما خواستید کوچیکش کنید اونم ا ...

پیامکی با مدیرمون حرف زده بود وقتی همچنان داشت بی ادبی میکرد مدیرم گفت باهاش تماس بگیر و بگو که حقوقی نداشته و لطف کردیم براش زدیم 

پیامکی با مدیرمون حرف زده بود وقتی همچنان داشت بی ادبی میکرد مدیرم گفت باهاش تماس بگیر و بگو که حقوق ...

شما نمیخوای اشتباهت رو قبول کنی بحث بی‌فایده است تمام

نگین هیچ شرکتی دیگه این تو مغازه ها و شغل های خویش فرمایی هم مد شده که کارگر بیچاره می‌ره برای کار ب ...

قرار نیست کسی حق کسی رو بخوره مجموعه ما کسیو بیرون نمیکنه مگر اینکه طرف خودش نخواد بیاد 

پس اون کسی که میاد زمان ادم رو میگیره و جلوی استخدام رو بخاطرش میبندیم بعد دو روز میزنه زیر حرفاش اصلا هیچی نباید دریافت کنه درضمن ما پرداخت انجام دادیم ولی طرف شعور نداشت

هرجایی میرفت دوروز وایمیستاد پولشو نمیدادن هرجاییییی

من حرفی که مدیرم گفت بهش بگو رو گفتم

باید میگفتی مدیر اینجوری میگه نه که از زبون خودت بگی! بعدم مگه شما طوطی هرچی بهت دیکته کنن بگی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.