2777
2789
عنوان

تو سرکار دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 70 پست
نه اتفاقا من هیچ ادعایی ندارم اما تو به فکر خودت باش که ندیده و نشناخته انقدر داری نظر میدی که رفتار ...

اگه در مورد تو تظر بدیم ندیده نشناختت است اما اگه در مورد کسی که داریم داستانشو از زبان تو میشنویم نظر بدیم شنیده و شناخته است؟؟ 

یه سوزن به خودت یه جوالدوز به بقیه! جوی گیر پیام رسانی ه مدیر نباش تهش کارمندی، خوش خدمتی تو رو به جایی نمیرسونه! اگه میخوای به جایی برسی توانمندیتو ببر بارا جاهای بی لول و سطح پایین کار نکنی که هیچ رویه رسمی برای تسویه حساب نداره!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ههههه . شما انگار از مشکلات آدم های اطرافتون‌بی خیرین.تو جامعه ای که هیچ چیز سر جای نیست فاز مدیریت ...

یک بارم گفتم هیچ حقی از هیچکس ضایع نمیشه نه مظلوم و نه ظالم

پول پرداخت شده اما بازم داشت میگفت که 3 روز باید حساب کنی چون جمعه رو حساب کرده بود

جمعه برای کسی حساب میشه که یک ماه کامل بیاد سر کار نه کسی که دو روز اومده 

بعد اینکه من حرف مدیرمونو بهش گفتم شروع به بد و بیراه گفتن کرد ایا تقصیر منه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بمونه بله میگیره کامل درغیر این صورت نه کسی که خرج خونه رو بخواد بده طی دو روز زیر کار نمیزنه

دو روز و یک روز و یک هفته نداره

طرف وقت گذاشته  اومده...حالا شاید باشرایط و امورش جور در نیومده...هیچکس وقتشا از سره راه نیوورده...البته نباید بد دهنی میکرده 

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

شرکت ما اگه نیرو بیاد دوروز کار کنه و به هردلیلی بعدش نخواد بیاد پول اون دو روز رو بهش میدن آموزشی که معنی نداره بالاخره هر نیرویی که میره سر هرکاری معلومه اولش استاد نیس و زمان میبره تا کار یاد بگیره این دلیل نمیشه چون نیرو صفر بوده ما حقشو ندیم و بهش بگیم آموزشی بوده

دو روز و یک روز و یک هفته ندارهطرف وقت گذاشته اومده...حالا شاید باشرایط و امورش جور در نیومده...هیچ ...

خب دیگه اصلا قبل از همه ی اینا براش پرداخت شده بود اما شروع کرد دری وری گفتن که نه سه روزه خرج دوا درمون کنید و فلان که مدیرم گفت بهش بگو قرارداد اینطوری بوده منم توضیح دادم و اون بیشتر شروع کرد حرف بد زدن و منم قطع کردم همین

دو روز و یک روز و یک هفته ندارهطرف وقت گذاشته اومده...حالا شاید باشرایط و امورش جور در نیومده...هیچ ...

خب دیگه اصلا قبل از همه ی اینا براش پرداخت شده بود اما شروع کرد دری وری گفتن که نه سه روزه خرج دوا درمون کنید و فلان که مدیرم گفت بهش بگو قرارداد اینطوری بوده منم توضیح دادم و اون بیشتر شروع کرد حرف بد زدن و منم قطع کردم همین

شرکت ما اگه نیرو بیاد دوروز کار کنه و به هردلیلی بعدش نخواد بیاد پول اون دو روز رو بهش میدن آموزشی ک ...

نیمدونم والا اینجا اصلا اینطوری نیست توی شهرک صنعتیای اینجا اوضاع خیلی بدتراز همینه

من قبول دارم که یک ماه وایسته باید حقوق کامل بگیر با جمعه و روزای تعطیل و همه چیز اما برای دوروز سه ...

ببین ختی اگه چن ساعت هم کار کرده باشه باید دستمزدش رو بگیره .خالا شما ومدیرتون قبول ندارین .به خودتون مربوطه .ولی خوزدن دستمزد کارگر اصلا لذتی نداره ...البته با این قانون من درآوردی مدیرتون میشه فهمید که خوردن دستمزد دیگران براش عادیه ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

عزیزم قرار نیست مجانی کار کنه اگر یک ماه وایمیستاد طبق صحبتمون حقوق کامل یعنی 18 میلیون دریافت میکرد ...

الان هرچی توضیح بدی اینا قبول نمیکنن

ولی حق با توئه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.