2777
2789
عنوان

تو سرکار دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 70 پست
اگر بمونه بله ولی برای دو روز سه روز اومدن هیچی شامل نمیشه

خیر حتی اگر یک ساعت هم بمونه شما موظف هستید حقوقش پرداخت کنید

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

اشکال ندارد. آموزشی هم کار می‌کنه دیگه . زحمت می‌کشه. یخیلی از مردم روزشون برای غذای همون روز کار می ...

اموزشی حقوق نداره کاری انجام نداده و کاری جلو نبرده حالا طبق دلسوزی که این خانم سرپرست خانواده بود حقوق دو روز رو بهش دادیم ولی دلیل نمیشه انقدر بی شخصیتانه رفتار کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مگه اینا بهش نگفته بودید ؟؟ عجب آدم بی منطقی بوده خوب شد رفت

توضیح داده بودیم ولی متاسفانه از این ادمای پاچه پاره بود که اخرشم اونطوری زهرشو ریخت و رفت احمق

اموزشی حقوق نداره کاری انجام نداده و کاری جلو نبرده حالا طبق دلسوزی که این خانم سرپرست خانواده بود ح ...

رفتارش مناسب نبوده ، شاید دلیلی داشته باشه. 

در هر صورت به لحاظ شرعی دستمزد کارگر قبل از خشک شدن عرقش باید بهش داده بشه.

اینکه آزمایشی کار کنه یا بحث من درآوردی هست. 

وگرنه هیچ کس در هیچ شرایطی مؤظف نیست مفت برای دیگران کار کنه.

کار = دستمزد 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

حکایت کارشما مثل شاه بخشید شاهقلی نبخشید...بی خیال اصل مدیرکه تایید کرده...

مدیرمون بخاطر رفتاری که کرد فوق العاده پشیمون بود 

من از بخشش صحبت نکردم وظیفه من این بود که بگم اون دریافتی که داشته چرا و چطوری انجام شده میتونست تشکر کنه نه بددهنی

همون حقوق دو روز هم من حساب کرده بودم وگرنه مدیرم 500 تومنم بهش نمیداد 

بعضی کارا هستن که آموزشی نیستن....من خودم شده رفتم سر کاری که کاملا کاربلد بودم و براشون دوسه روزی خوب کار کردم...خوب اینجا اصلا درست نیست بگن آزمایشی و اینا.....

هرچی بوده اون خانمم زحمت کشیده...ولی درکل خوب آدم نداشته

شما فراموشش کن

مگه تو پول دادی که زنگ زدی اطلاع بدی .یکی دیگه کار کرده ویه نفر دیگه پولشو داده .این وسط نقش شما چی بوده که الن حرصت گرفته .تازه دویست تومن هم کم دادین

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

رفتارش مناسب نبوده ، شاید دلیلی داشته باشه. در هر صورت به لحاظ شرعی دستمزد کارگر قبل از خشک شدن عرقش ...

ماهم وظیفه ای برای اموزش نداریم کارگر با سابقه و بلد نبود بلکه کلی کار هم خراب کرد ..

نه ما بلکه هیچ شرکتی وظیفه ای نداره در ابتدای کار هم توضیح میدن که یک هفته تازه بعضی جاها تا دو هفته هم اموزشی هستن که اگر بمونی حقوق دریافت میکنی دذر غیر این صورت خیییر

بعضی کارا هستن که آموزشی نیستن....من خودم شده رفتم سر کاری که کاملا کاربلد بودم و براشون دوسه روزی خ ...

بله کاری که بلد باشی و جلو ببری مستحق حقوق هستی در غیر اینصورت خیر

مگه تو پول دادی که زنگ زدی اطلاع بدی .یکی دیگه کار کرده ویه نفر دیگه پولشو داده .این وسط نقش شما چی ...

عزیزم اول اینکه سرخود نکردم دوم اینکه چند روز بود با لحن بد پیام میداد که پول بزنید پول بزنید منم مدیرم ازم خواست که زنگ بزنم و این حرفارو بزنم   

ماهم وظیفه ای برای اموزش نداریم کارگر با سابقه و بلد نبود بلکه کلی کار هم خراب کرد ..نه ما بلکه هیچ ...

ببینید من در این شرایط بودم که میگم. 

خدا شاهده به لحاظ قانون کار بحث آزمایشی یا غیر ءزمایشی و اینکه حقوقی برای یک آدم که تحت آزمایش داره زحمت می‌کشه قابل نباشیم توجیه قانونی ندارد.

مردم چی بخورن وقتی میان برای تو مفت کار می‌کنند و تو خونشون نون خشک برای بچه هامون ندارن.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

پول رو که مدیر میداد شما خودت رو بده نمیکردی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ