2777
2789
عنوان

کسی نوجوان یا کودک دوقطبی در اطراف نزدیکش دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 46 پست

خودتون چه جوریه علایمتون ؟میدونم علایم دو قطبی چیه دختر دایم دو قطبی بود ولی دوره های غمگینی و شیدایی چن وقته؟

یجورایی همیشه به خودم شک دارم در این باره

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون چه جوریه علایمتون ؟میدونم علایم دو قطبی چیه دختر دایم دو قطبی بود ولی دوره های غمگینی و شیدای ...

خودم الان که دارو می خورم علائمم هر چند ماه یه بار یه قر  ریز میاد 

ولی در کل من سه چهار روزه تغییر فاز میدادم 

برا من گردش سریع بود 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اره امسال شده

پس همون از هورمونایه بلوغشه و شخصیتش کم کم شکل پیدا میکنه فکر کردم از اول اینجوریه...

پسر من کلاس هفتمه یه سری خشم رو بین ۹تا تقریبا ۱۰ونیم سالگی تجربه کرد پسر منم بردم عکس سرشو گرفتن چون به بیشفعالی یکم مشکوک بودم البته علایمشو نداشت زیاد ولی یه چیزی توش درس نبود و درس حدس زده بودم بردمش متخصص روانشناس کودک تو اون عکس یا نوار مغز بود‌چی بود معلوم شد استرس خیلی بالایی داره...

ببین اون ۹تا ۱۰سالگی پسرمن به خاطر حرفایی که درباره ی بدنیا اومدن بچه و رابطه ی پدر مادارا پسرعموش بهش گفته بود رسما دیوانه شده بود پرخاشگر و عصبی بود حالا این با اظطراب زیادش اینجوری بود،پسر شما هم له خاطر اوتیسمش حالت بدتری تجربه میکنه اگر بتونی به زبون بگیرش باهات حرف بزنه به اوج بهم ریختن هورم.ناش هنوز نرسیده یه چیزی هست که داره ناراحتش میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم الان که دارو می خورم علائمم هر چند ماه یه بار یه قر ریز میاد ولی در کل من سه چهار روزه تغییر ف ...

خوب منم اینجوریم اینو‌میگن دو قطبی محسوب نمیشه ۶ماه یبار معمولا

من از نوجوانیم وگرنه دمدمی هستم اما داروی افسردگی میخوردم قبل بارداریم اما من این دو مدل بودن رو‌دارم ولی تحت نر بودم ۳سال نمیدونم من یه روز خوبم یه روز بد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس همون از هورمونایه بلوغشه و شخصیتش کم کم شکل پیدا میکنه فکر کردم از اول اینجوریه...پسر من کلاس هفت ...

پسر من اوتیسم نداره 

آسپرگرش یه دوره ی ۱ ساله بود که بعضی دکترا هم رد کردن حتی اون اسپرگره و گفتن نداره اصلا 

ولی بیش فعال و عدم تنرکز و پرخاشگر بود 

من فکر میکنم ژن من چون تو رگاشه ژن دوقطبیم چون داذه اونم تاثیر گذاره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خوب منم اینجوریم اینو‌میگن دو قطبی محسوب نمیشه ۶ماه یبار معمولامن از نوجوانیم وگرنه دمدمی هستم اما د ...

نه دو قطبی حساب میشه 

حداقل دوره ۴ روزه    دکتر بهم گفته دوقطبی هستی  ۴ تا دکتر تایید کردن 

میبیتی یه دوره ۴ روزست ‌یه دورم ۲ ماهه 

خوب منم اینجوریم اینو‌میگن دو قطبی محسوب نمیشه ۶ماه یبار معمولامن از نوجوانیم وگرنه دمدمی هستم اما د ...

ببین اگر میل جنسیت افت و خیز شدید داره 

برو روانپزشک چون احتمال دوقطبی هست 

پسر من اوتیسم نداره آسپرگرش یه دوره ی ۱ ساله بود که بعضی دکترا هم رد کردن حتی اون اسپرگره و گفتن ندا ...

اره منم فکر میکنم پسر منم از من له ارث برده افسردگی رو بلورت مبشه پسر ۹ساله رو کفت افسردگی و اضطراب داره...کلا از اول خاص بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر من اوتیسم نداره آسپرگرش یه دوره ی ۱ ساله بود که بعضی دکترا هم رد کردن حتی اون اسپرگره و گفتن ندا ...

مولتی ویتامین و اهن بهش بده

بخدا جلو چشممم بچه ی اوتیسمی دختر دایم که تا ۵سالگی حرف نمیزد و پوشک میشد رو با ویتامین های خارجی درمان شد در عرض یکماه شروع به صحبت کرد تبریز یه پرفوسور بود اون گفته بود موقع حاملگی به یه سری از رگهای مغزش خونرسانی نشده خیلی خیلی گرون بود ویتامیناش اون زمان ولی معجزه کرد از دختر دایم پرسیدم گفت رفته آمریکا

هیچ اوتیمسم و بیشفعالی وجود نداره همش کمبود ویتامینه 

این حرفمو جدی بگیر پسر من از رمانی که اشتها پیدا کرد غذا خوب خورد روز به روز خوش اخلاقتر شد از بچگی هیچی نمیخورد کمبود ویتامین دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین اگر میل جنسیت افت و خیز شدید داره برو روانپزشک چون احتمال دوقطبی هست

اره دارم 

دیگه ول کن دوباره حال بد بیاد سراغم بعد زایمان اینسری به دکترم میگم ببینم ولی الان ندارم تا ۲۵یا بیشتر اونشکلی بودم الان که فکر میکنم

ضدافسردگی فکر کنم جواب داده برام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مولتی ویتامین و اهن بهش بدهبخدا جلو چشممم بچه ی اوتیسمی دختر دایم که تا ۵سالگی حرف نمیزد و پوشک میشد ...

منم همین احساسو دارم 

حالا بستمش به امگا۳ و جنسینگ پلاس. دی اینا  

منم همین احساسو دارم حالا بستمش به امگا۳ و جنسینگ پلاس. دی اینا

میخوای یه پیج بدم بهت خارجیشونو‌ برات از خارج بفرستن؟

من جاریم فستنینگ میکنه یه پیجه معتبر تو اینستا هست اتفاقا خودتم میتونی پیداش کنی مهرداد چیه خدا 

چون فستینگ میکنن باید مولتی و اهن بخورن اون طذفم خارجه یه سایت زده برا مشتریاش میفروسه فکر کنم بقیه هم میتونن بگیرن چون جاریم میگه من از بیرون یه دوره خوردم تاثیر نداشت 

به منم میگفت برا بارداریت بیا از این سایت بخر خوب باشه فقط باردارا یه چیزایی رو ترکیباتش باید نباشه دکترم موافق نبود نخریدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میخوای یه پیج بدم بهت خارجیشونو‌ برات از خارج بفرستن؟من جاریم فستنینگ میکنه یه پیجه معتبر تو اینستا ...

اره بده 

میخوای یه پیج بدم بهت خارجیشونو‌ برات از خارج بفرستن؟من جاریم فستنینگ میکنه یه پیجه معتبر تو اینستا ...

اینستا ندارم ولی شما اسم پیجسو اینجا برام بنویس  پیداش میکنم