2777
2789

بزرگسال نه 

نوجوان و کودک 

خیلی برام حیاتیه از علائمش بگید 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

دکتر تایید کرده باشه ؟ ندیدم ولی خواهرم نوسانات شدید خلقی داره 

دیروز عصری با مامانم دعوا کرد حرف‌های بدی زد چند دقیقه بعدش مامانم صداش کرد برای عصرونه بیاد اومد روی پای مامانم نشست 

ده سالشه.  خیلی به مامانم گفتم دکتر ببرش میگه از مشاورش تلفنی پرسیدم گفت طبیعیه . ۹۰ ٪ دروغ میگه و نپرسیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوجوونا کلا همه مشکلی دارن.اسم خاصی روش نذار دوقطبی یا فلان.چون هنوز شخصیتشون کامل شکل نگرفته

عزیز 

من خودم دوقطبیم 

پسرمم بیش فعالی داره مشاور گفت بالای ۵۰ درصد دوقطبیه  

علائم داره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
@رونیا۹۲‍ عزیز هستی ؟

سلام

بله

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلامبله

پسرت چه طوره ؟ 

پسرت به پسرم شباهت داره 

می خوام ببینم پرخاشگریش در چه حدی شده 

پسرمو که مدرسه جواب کرده 

خیلی براش ناراحتم از شدت ناراحتی قلبم داره مچاله میشه  پرخاشگریش الان یه ماهه که مدرسه ها شروع شده این قدر زیاااده که  همه ی بچه ها ی کلاس رو یه فصل کتک زده همه رو حرفای زشت میزنه به مرز جنون میرسه همش میگه خودم میکشم  داروی قوی هم می خوره   می خوام به دکتر بگم اگر غیر دارو راه دیگه ای هست انجام بده حالا با شوکی یا بستری چیزی ؟ 

این قدر زیاده عصبانیتش 

نگم که خودمم گاهی از دستش چوب می خورم  

بعد که زد  یا عصبانیتش خالی کرد میشینه گریه میکنه  های های  بعد میگه خودم میکشم کلا درگیری داریم باهاش 

خانواده ها هم اعتراض دارن از دستش

پسرت چه طوره ؟ پسرت به پسرم شباهت داره می خوام ببینم پرخاشگریش در چه حدی شده پسرمو که مدرسه جواب کرد ...

سلام

خوبین عزیزم

الهی عزیزم خیلی نارحت شدم

پسرم لجبازی قبل داره اما زد خورد  و کت کاری تا الان نداشته

گروه مادران بیش فعال دارید ؟

یه دوستی اونجا پسرشون حالت پسر شما رو داشت 

اونم از مدرسه اخراج شده بود 

پیگیر درمان بود 

واقعا نمیدونم چطور راهنماییتون کنم که کمک کننده باش 

اما بهتر دکترش رو تعییر بدید اگه شد بیارید تهران چند تا دکتر خوب هست که تعریفشون رو زیاد شنیدم 

اگه خواستین بگین لینک بفرستم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلامخوبین عزیزمالهی عزیزم خیلی نارحت شدمپسرم لجبازی قبل داره اما زد خورد و کت کاری تا الان نداشتهگر ...

اره لینکشو برام بفرست 

اره لینکشو برام بفرست

چشم

به ادمین پیام دادم لینک  میفرستم

چشمبه ادمین پیام دادم لینک میفرستم

اها لینک گروه رو میگی 

من لینک پزشا رو فکر کردم میگی 

می تونی اسم پزشکا رو بهم بگی 

اها لینک گروه رو میگی من لینک پزشا رو فکر کردم میگی می تونی اسم پزشکا رو بهم بگی

بدارید تو گروه عضوتون کنم

اونجا دوستان پیش چند تا دکتر بردن

ببینید کدوم بهترن 

اتفاقا از همشهری های خودتون هم تو گروه هستن 

اها لینک گروه رو میگی من لینک پزشا رو فکر کردم میگی می تونی اسم پزشکا رو بهم بگی

پیام فرستادم چک کنید لطفا