2777
2789
عنوان

یعنی دخترم آسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 50 پست
نه راستش هرچندوقت یه بار یعنی زود زود درگیر سرفه میشه، دکتر عکس رادیولوژی از سینوس نوشت رفتیم انجام ...

پیش متخصص آلرژی نبردینش؟

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم سرفه های بچه ی شما چطور بود فقط فصل خاصی بود؟الان چطوره؟هنوز دارو و اسپری مصرف میکنه؟ممنو ...

تو فصل سرما بیشتر بود.الان خیلی خیلی بهتره.از ابان تا اسفند پارسال اسپری داده بود .اسپری بینی هم داده بود دو باری بینی ها رو عوض میکرد.اگ اشتباه نکنم اسپری بینیها رو میگفت برا لوزه ش.البته هیچوقت نگفت مثلا لوزه ی بزرگی داره ک باید عمل بشه در حد اسپری بینی میداد میگفت برا لدزه ست.یه اسپری دهانیم میداد ب اسم سرتاید ک فرانسویه  جلدش بنفشه.۶ماه گرم دیگه دکتر نمیبردم خوب بود.یه خوبی ک داشت از دست انتی بیوتیکهایی ک هر بار متخصصین کودک برا سرماخوردگی میدادن راحت شدم.میگفت اگر سرماخورد اسپری سالبوتامول ک ابی بود رو هر ۴ساعت دو پاف براش بزن تا دو روز.و اگر سرماخوردگیش خیلی شدید شد قرص نیزوپرد ۵میل رو هر ۱۲ساعت دوتا باهم بده تا دو روز...الان ک باز فصل سرد شد باز دوباره بردم تحت نطرش ک باز مریض نشه.توصیه کرد ک حتما واکسن انفولانزا بزنه.در هفته چن بار شلغم بخوره.هر شب عسل بخوره.میوه های نوبر رو ب علت مواد شیمیایی نخوره.بستنی کاکایو فست فود چیپس پفک و...ممنوع

تو این یسال ک تحت نظر بود و ۶ماه سرد رو هر ماه بردم خیلی خیلی بهتر شده.تست ریه ای هم ک گرفت گفت وضعیت ریه ش خیلی خوب شده.پسر من تا قبل دکتر رفتن همش مریض بود.این اواخر سرفه هاش شدید شده بود یادمه یه شب از زور سرفه با گریه بیدار شد و از سینه درد اشک میریخت.الان خیلی راضیم.

تو فصل سرما بیشتر بود.الان خیلی خیلی بهتره.از ابان تا اسفند پارسال اسپری داده بود .اسپری بینی هم داد ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت

انشالله که همیشه صحیح و سالم باشه❤

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘