2777
2789
عنوان

یعنی دخترم آسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 50 پست
درگیر چی هستین؟باور کن با هر سرفه من تپش قلب میگیرم که خدا چی میشه

درگیر سرفه پسرم

دکترش اسپری داده هنوز ک قطع نشده ولی پارسال ک اینطور شد بعد ۲هفته از مصرف اسپری سرفه ش قطع شد

منم همینطور با هر سرفه قلبم میلرزه

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سرفه ها خطرناکه؟اصلا هیچی نمیخوره ببینید دم نوشم میدم نمیخورهعسل با شیر اثر نمیکنه

دوسه سالیه زیاد دیدم این موارد رو 

نمیدونم برا بچه شما که سرفه خشک میزنه خوبه یا فقط مخصوص سرفه خلطی براهمین گفتم با درمانگر مجرب مشورت کنین خیلیا از این دستور درکنار داروهای دیگه راضی بودن اگه اشتباه نگم تا سه روز سه ساعت یکبار ۷ عدد سیاهدونه با یه قاشق مرباخوری عسل

حتما ببر فوق تخصص الرژی کودکاناگر حساسیت باشه و پیگیری نکنی تبدیل ب آسم میشهخیلی از این شربتا رو کلا ...

خداروشکر انشالله پسرتون سلامت باشه

مشکل من اینه دخترم رو ببرم دکتر ریه شربت میده که دخترم نمیخوره اصلا اسپری بده باید نفس بکشه که فک کنم بترسه

میگم آمپولی چیزی بزنن

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
دوسه سالیه زیاد دیدم این موارد رو نمیدونم برا بچه شما که سرفه خشک میزنه خوبه یا فقط مخصوص سرفه خلطی ...

اهان مرسی عزیزم باشه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
بیشتر سرفه های بچه ها الان آلرژیکِ، دکترا میگن

چیکار کنم پس این آلرژی بره

خداروشکر انشالله پسرتون سلامت باشهمشکل من اینه دخترم رو ببرم دکتر ریه شربت میده که دخترم نمیخوره اصل ...

اسپری ترس نداره

یادش میدی خودت

اسپری بهتر از شربته

اسپری رو ریه فقط اثر داره

شربت رو ریه و کلی ارگان بدن ک نیازی ب اون ماده نداره

درگیر سرفه پسرمدکترش اسپری داده هنوز ک قطع نشده ولی پارسال ک اینطور شد بعد ۲هفته از مصرف اسپری سرفه ...

بعد سرما خوردگی اینجوری شده؟

حتما ببر فوق تخصص الرژی کودکاناگر حساسیت باشه و پیگیری نکنی تبدیل ب آسم میشهخیلی از این شربتا رو کلا ...

سلام عزیزم سرفه های بچه ی شما چطور بود فقط فصل خاصی بود؟

الان چطوره؟

هنوز دارو و اسپری مصرف میکنه؟

ممنون میشم راهنمایی کنی

اسپری ترس ندارهیادش میدی خودتاسپری بهتر از شربتهاسپری رو ریه فقط اثر دارهشربت رو ریه و کلی ارگان بدن ...

دخترم خیلی بد قلقه 

نمیدونم چجوری بدم بهش

اسپری بینی رو دست و پاش و نگه میدارم میزنم

آره همونجا میگیرن.

میگن دیفن هیدرامین خوبه میخوام قاطی آب میوه کنم بدم بهش

بعد سرما خوردگی اینجوری شده؟

پارسال که تو شهریور با سرماخوردگی ک گرفت سرفه های بدی داشت

امسال با شروع فصل پاییز سرفه خشک شروع شد