2777
2789

بعضی چیزای ساده هستن که من ازشون هیچی سر در نمیارم مثلا راجع به عطر و ادکلن بیسیک ترین چیزا رو نمی‌دونم فرقشون چیه فیک و اورجینال و های کپی رو چطوری میشه تشخیص داد و... در مورد کفش و کتونی هم همین طور. فقط در مورد لوازم آرایشی و روتین پوستی سر در میارم اونم برندای معمولی و بیسیک. تو جمع دوستام حرف این چیزا میشه سکوت میکنم. خیلی از سریال هایی که نسل جدید همه دیدن من ندیدم. مثل ونزدی و بریکینگ بد و فرندز و بازی تاج و تخت و... 

از کتابا بیشتر سر در میارم 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

فیلم و سریال های خارجی نویسنده ها همین عطر و ادکلن و کلا لوازم آرایشی و اینا اصلا ازشون سر درنمیارم

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فرق اکس و نکس هم نمیدونم چیه علاوه بر این چیزایی ک تو گفتی 

البته اگه ک مجردی خوبه یاد بگیری

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

من بلد نیستم چه کفشی با چه لباسی اصلا چه لباس هایی باید باهم پوشید

من یچیزایی بلدم ولی پولشو ندارم متاسفانه 😂💔

من فرق اکس و نکس هم نمیدونم چیه علاوه بر این چیزایی ک تو گفتی البته اگه ک مجردی خوبه یاد بگیری

آره مجردم 

اکس و نکس و اینا چیز خاصی نیست 😂

من از فوتبال سر درنمیارمفقط کُرنر میدونم یعنی گوشه 😂😂😂

من اتفاقا علاقه دارم یمدتم خیلی پیگیر بودم بعدا دیگه انگیزه ش رو از دست دادم

وایفرندز و بازی تاج و تخت رو حتما ببین، فرندز طوریه که اصلا قدیمی نمیشه، همیشه میشه دیدش

نمی دونم چرا خوشم نمیاد مخصوصا اون صداهای خنده پس زمینه ش