2777
2789
عنوان

با این متن مواقفین

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بشخصه نمیتونم توپستوبشینم میرم بیرون زندگی درجریانه مردوزن درکنارهم دارن کارمیکنن منم کارام ...

منم کارهای بانکیمونو خودم انجام میدم این کلمه پستو کجا بود همه گفتن

چند بار متنو خوندم نتونستم پیداش کنم😅

نویسنده متن منظورش بی حجابی هست فقط وگرنه قدیم هم خانما همه جا میرفتن نانوایی.. دکتر.. آرایشگاه.. خرید.. من از بچگی یادمه همه همسایه هامون بیرون میرفتند اما محجب بودن با حیا بودن

شما به خودتون نگاه نکنید من میرم بیرون حتی خانم هایی میبینم که شلوار پاشون نیست دامن کمی از زانو پایینتر.. یا یقه ی باز... همون بانکو خرید و بیرون که میرم واقعا حالم بد میشه به عنوان یک خانم نمیتونم بپذریم این حجم از بی حیایی رو🤢

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
منم رفتم بانک کارای همسرمو انجام دادم چیه این اقایون کاراشون کردن ماس😂

همین بگو  فکرکن اگرخانمانداشتن چکارمیکردن صبح بهش میگم تومسیربچه هارم برسون میگه نه توبیاماروبرسون بروبانک  بعدم بروروغن ماشینوچک کن گفتم دگه امری نداری 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان به علت تورم و گرونی جوون بدبخت نمیتونه ازدواج کنه نمیتونه بچه دار بشه ولا غیر

والا مردا همه دنبال زن شاغل هستن یا زن پولدار اون دخترایی مثل من ک ازدواج نکردن هم به خاطر شغل و پول نداشتن بود ک خواستگار مناسب نداشتم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم کارهای بانکیمونو خودم انجام میدم این کلمه پستو کجا بود همه گفتن چند بار متنو خوندم نتونستم پیداش ...

مردان اینطور میخوان دوست من ۴۰ سالش خواستگاری داشت که میگفت باید بدون روسری و با تیشرت بیرون بیای

خیلی از مردانی که میرن خواستگاری میگن نباید چادر بپوشی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم کارهای بانکیمونو خودم انجام میدم این کلمه پستو کجا بود همه گفتن چند بار متنو خوندم نتونستم پیداش ...

پس پرده چندجانوشته میشه همون پستو 

منم ازحجاب خیلی ازخانمامعذب میشم مثلاصبح خودم سردم بودباپالتوپاییزه اومدم بیرون اماخانمی دیدم  با کت کوتاه جلوبازودامن  اومده باخودم گفتم سردش نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مردان اینطور میخوان دوست من ۴۰ سالش خواستگاری داشت که میگفت باید بدون روسری و با تیشرت بیرون بیایخیل ...

همه اینطور نیستن

اما حرفتونو قبول دارم منم دیدم از این موارد..حتی یکی که میگفت باید حجابت معقول باشه اما چادر هرگز اما مانتوی کوتاه و ساپورت هم قبول نداشت

متاسفانه دید جامعه عوض شده بی غیرتی زیاد شده 

ببینید اکثر زندگی ها دوام ندارن  طلاق زیاد شده خیانت... 

دوام رو توی اینطور زندگی ها فقط در حد استثنا دیدم بقیه متلاشی شدن متاسفانه 

قربون خدا برم حتماً یه حکمتی داشته که گفته حجاب کاش به حرفش گوش میکردیم به صلاح خودمون بود.. 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

همیشه توی ایران ازیه طرف بوم میوفتیم دیگه

همیشه افراطی عمل میکنیم

متاسفانه عدم فرهنگ‌سازی درست این بلا رو میاره

امیدوارم والدین آگاهانه بچه هاشون رو تربیت کنن

دختری که از پدر و مادرش خصوصا پدرش مهری ندیده خیلی راحت تر گول پسرای عوضی رو میخوره

دختری که توی خونه احترام و محبت کافی ندیده باشه خیلی زودتر خام حرف های بقیه میشه

و....

پس پرده چندجانوشته میشه همون پستو منم ازحجاب خیلی ازخانمامعذب میشم مثلاصبح خودم سردم بودباپالتوپاییز ...

آخه چند نفر نوشته بودن پستو گفتم کجاست من نمیبینم😅 

خدا عاقبت همه رو ختم به خیر کنه ان شاءالله 🙏🏻

تیریپ خارجی برداشته بوده نمیدنسته ژن ایرانی فرق داره الان بنده خدا پاهاش درد میگیره از سرما😂