2777
2789
عنوان

بیایید مورد بع از طلاق بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
هرچی میگه میگم چشمبی خیال شدم ب جورایی دندم پهن شدهدیگه بعد ۱۶ سال تونستم کنار بیام‌بعد ۳۰ سالگی صبر ...

من خوشبختانه دیر ازدواج کردم 

الان ۴۲ سالمه 

بچه م پسره 

۱.۵ سالشه 

من خیلی صبر کردم تو این زندگی 

هرچی گفت راه اومدم 

با اخلاق سگیش کنار اومدم‌

ولی دیگه بریدم 

دبگه خط قرمزا رو رد کرده 

ازش بدم میاد دیگه حسی بهش ندارم 

الان سه هفته ست باهم قهریم اصلا دلم نمیخواد باهاش اشتی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چت جی پی تی دیدم هم خود شبفته س هم تا حدی ضد اجتماعی مثل مادر گور به گور شده شه من دیگه نمیخوام ا ...

خب پس بهترین کارو می کنی.من هم چنین مشکلاتی داشتم.اما من صبر کردم دخترم بزرگ بشه بعد برم.چون بچمو بهم نمی دادن و مادرشوهر پست کثیفی دارم.دخترم میشد نوکر خونش.امسال کنکور میده و من راحت میشم.اما توی این زندگی پیر و مریض شدم.

خب پس بهترین کارو می کنی.من هم چنین مشکلاتی داشتم.اما من صبر کردم دخترم بزرگ بشه بعد برم.چون بچمو به ...

بعدا میخوای شوهرش بدی بازم نمیشه طلاق گرفت

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خب پس بهترین کارو می کنی.من هم چنین مشکلاتی داشتم.اما من صبر کردم دخترم بزرگ بشه بعد برم.چون بچمو به ...

منم احساس بی انرژی بودن و فرسودگی و افسردگی دارم احساس میکنم هویت قبلیمو از دست دادم اصلا خودمو دیگه نمیشناسم 

از بس اذیتم کرده و روح و جسممو فرسوده کرده 

از دستش کبد چرب گرید ۳ گرفتم از غصه 

منم احساس بی انرژی بودن و فرسودگی و افسردگی دارم احساس میکنم هویت قبلیمو از دست دادم اصلا خودمو دیگه ...

من و شما خیلی شبیه به هم هستیم.تاپیکاتونو خوندم.سیب سرخ نصیب شغالیم.شوهر من یعنی تحصیل کرده هم هست.اما هیچی از روابط زناشویی حالیش نیست.از کاراش سر در نمیارم.سر بچه دار شدن اذیتم کرد و نذاشت برم سر کار.اعتماد به نفسمو ازم گرفت.با رتیه خوب دانشگاه قبول شدم و بعد هم ارشد.واسه خودم کسی بودم اسیر این و مادر هفت خطش شدم

بعدا میخوای شوهرش بدی بازم نمیشه طلاق گرفت

دیگه مهم نیست.من الان شهر غریبم.همین که برم شهر خودم کافیه.طلاق هم نگرفتم اشکالی نداره.الان چهل و خوردی سنمه.ازدواج که نمی خوام بکنم دیگه.دنبال ارامشم.با شوهرم هم میشم دوری و دوستی

من و شما خیلی شبیه به هم هستیم.تاپیکاتونو خوندم.سیب سرخ نصیب شغالیم.شوهر من یعنی تحصیل کرده هم هست.ا ...

شوهر من تو خوابم نمیدید که یکی مثل من زنش بشه 

به خدا خیلی ازش بالاتر بودم از لحاظ تحصیلات مالی فرهنگی خانواده همه چی 

ولی لیاقت منو بچه مو نداره 

پسرم مثل گل میمونه از خوشگلی و باهوشی 

ولی اول که به دنیا اومده بود همش میگفت من بچه نمیخواستم به جای اینکه تشکر کنه 

در حالیکه قبل از بارداری همش میگفت بچه میخوام تو بچه دار نمیشی ، فکر کرده بود من بچه دار نمیشم میخواست اذیتم کنه 

منم براش یه پسر دسته گل آوردم 

از همسناش خیلی جلوتره 

اینا آدمای بی لیاقتن  لیاقت زن خوبو پاک و همه چی تموم ندارن باید همینجوری تنها و بدبخت بمونن از محبتت بی نصیبشون کنی تا قدر بدونن 

دیگه مهم نیست.من الان شهر غریبم.همین که برم شهر خودم کافیه.طلاق هم نگرفتم اشکالی نداره.الان چهل و خو ...

واییییی من خیلی میترسم از طلاق 

بخاطر تنهایی بعدش 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

واییییی من خیلی میترسم از طلاق بخاطر تنهایی بعدش

به قول شهاب حسینی پایان یک تلخی بهتر از یک تلخی بی پایانه.قرار گرفتن در کنار یه ادم اشتباهی.پدر شوهرم یه بار به من گفت تو واقعا حیف شدی.مادر شوهر و پدر شوهرم وقتی شوهرم ۱۱ سالش بوده از هم جدا شدن.

شوهر من تو خوابم نمیدید که یکی مثل من زنش بشه به خدا خیلی ازش بالاتر بودم از لحاظ تحصیلات مالی فرهنگ ...

من شوهرم تحصیلاتش بالاس من هم تو رشته برق  بهترین رتبه بهترین شهر بهترین دانشگاه درس خوندم اما اون بچه طلاق بود.بقیه چیزا هم که گفتی دقیقا بین من و شوهرم.که تو بچه دار نمی شی.نمی دونم من فلانم مامانم اگر تو زیباترینا شرکت می کرد ملکه زیبایی میشد.وای پسر و مادر انقدر خودشیفته بودن.تا عقد قربون صدقه ام می رفت تا به دستم اورد چهره واقعیشو نشون داد.خودش بود یه مدرک که اون هم هنوز دانشجو بود.و من هژینه تز و خیلی کاراشو دادم

شوهر من تو خوابم نمیدید که یکی مثل من زنش بشه به خدا خیلی ازش بالاتر بودم از لحاظ تحصیلات مالی فرهنگ ...

دقیقا لیاقت ندارن.به شوهرم گفتم مادر و پدرت مثل ادم نتونستن زندگی کنن و مادرت با عاشق شدن دوباره اش همتونو بدبخت کرد.تو هم که یه زن خوب و همه چی تموم و نجیب گیرت اومده بود،نتونستی نگهش داری چون خوابشم نمی دیدی