2777
2789
عنوان

وسیله های مدرسه دخترم رو ندادم ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 45 پست

اشکال نداره ولی خیلی کاراش رو نکن که عادت کنه ....صبحونه اماده کن بیدارش کن خودت برو سرجات  خودش کم کم عادت میکنه مسئولیت پذیر باشع

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا

بدیه مامانای الان همینه که همه کار بچه هارو راه میندازن (خودم مامانم و همین اشتباهو میکنم)نمیذاریم آب تو دلشون تکون بخوره بچه بی مسئولیت بار میاد 

مگه ماها بچه بودیم مادرامون همه چیزو بهمون میگفتن ؟؟؟نه

فقط خودمون یکی دوبار که اذیت می‌شدیم دیگه حواسمون بود که باید چکار کنیم

وااای نمیدونی عین بچه ی ۷ ساله هی باید بهشبگم زود باش دیرت شد بپوش خودش کلا بی خیالهشدار گوشیش ۱۰ با ...

اشتباهت همینه که صدبار تکرار می کنی   یه بار بگو ولش کن تا وقتی تو دائم مراقبشی معلوم که  بی مسئولیت

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اره کلافم کرده هر شب میگم بهش کیفت رو اماده کن چیزی از قلم نندازی اصلا محل نمیدهمیزاره صب دم رفتن سر ...

کلاس دهم بزار خودش بره. چرا سرویس گرفتی ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه من وقتی رفت دبیرستان دبگه خودش ساعت میذاشتیکی دوبار خواب موند یاد گرفت نسبت به صدای زنگ حساس بشه ...

ساعت میزاره ولی تا من پانشم توپ و تشر نرم 

پا نمیشه هی بی محلی میکنه باز چشماشو میبنده

قبلا بهتر بود انگار

اشتباهت همینه که صدبار تکرار می کنی یه بار بگو ولش کن تا وقتی تو دائم مراقبشی معلوم که بی مسئولیت

خب نمیشه ک منم مث خودش بی تفاوت باشم

اونو میبینم بی خیال لم داده رو مبل حرصم 

میگیره 

کلاس دهم بزار خودش بره. چرا سرویس گرفتی ؟

عزیزم دیگه قرار نیست کلا بچه رو ول کنه!!!درسته میگن مسئولیت بدین!ولی حتی هستن کارمندهایی که سرویس دارن راهشون دوره 

این که دختر ۱۵،۱۶ سالست!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
خب نمیشه ک منم مث خودش بی تفاوت باشماونو میبینم بی خیال لم داده رو مبل حرصم میگیره

پسر دومی من همینجوری بود هشت سالشه همه ی وسایلشو من جمع میکردم برنامشو زدم دیوار مجبورش کردم خودش برنامشو بذار روز اول براش سخت بود بعدش عادت کرد 

شبا نذار تا دیروقت بیدار بمونه صبحا برا بیدار شدن اذیت نشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷