2777
2789
عنوان

وسیله های مدرسه دخترم رو ندادم ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 45 پست
ساعت میزاره ولی تا من پانشم توپ و تشر نرم پا نمیشه هی بی محلی میکنه باز چشماشو میبندهقبلا بهتر بود ا ...

فوقش دوبار جا میمونه

بذار وظیفه شناس و مستقل بار بیاد

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

اره کلافم کرده هر شب میگم بهش کیفت رو اماده کن چیزی از قلم نندازی اصلا محل نمیدهمیزاره صب دم رفتن سر ...

مشخص هم عصبانیی هم عذاب وجدان داری 😅 داری سعی میکنی خودتو قانع کنی که کارت بد نبوده 😄ولی واقعا بد نبوده منم چن باری اینکارو کردم با اینکه تا بیاد خودخوری کردم ولی یاد گرفت که کاراشو خودش انجام بده

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدیه مامانای الان همینه که همه کار بچه هارو راه میندازن (خودم مامانم و همین اشتباهو میکنم)نمیذاریم آ ...

اره واقعا من یادم نمیاد حتی مامانم پا شده باشه

تو دوران مدرسه صبحانه برام اماده کنه 

خودم یه چیزی میخوردم میرفتم البته مامانم 

شاغل بود ولی خب از هم.ن بچگی مسئولیت

پذیر بودیم 

عزیزم دیگه قرار نیست کلا بچه رو ول کنه!!!درسته میگن مسئولیت بدین!ولی حتی هستن کارمندهایی که سرویس دا ...

الان که حمل و نقل عمومی همه جا هست. وسط شهره دیگه. این که ول شدن نیست. البته اگه خیلی دور و بد مسیر باشه ، سرویس خوبه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اره واقعا من یادم نمیاد حتی مامانم پا شده باشهتو دوران مدرسه صبحانه برام اماده کنه خودم یه چیزی میخو ...

به قول یکی از دوستام میگفت بخدا من صبح میرفتم نونم می‌گرفتم میاوردم 

نمیگم همه چیز اون موقع خوب بود ولی همین کم اهمیت دادن والدین باعث شد ما مسئولیت پذیر بار بیایم 

مشخص هم عصبانیی هم عذاب وجدان داری 😅 داری سعی میکنی خودتو قانع کنی که کارت بد نبوده 😄ولی واقعا بد ...

دقیقا بخاطر عذاب وجدانه😉

از یه طرف میگم بزار به خودش بیاد

از یه ور میگم امروز دوخت و دوز دارن عقب نمونه

الان که حمل و نقل عمومی همه جا هست. وسط شهره دیگه. این که ول شدن نیست. البته اگه خیلی دور و بد مسیر ...

ن عزیزم من دلم نمیاد با حمل و نقل عمومی بفرستمش همون سرویسم باز کلی استرس 

میکشم تا بره و بیاد

فوقش دوبار جا میمونهبذار وظیفه شناس و مستقل بار بیاد

البته بخاطر بچه کوچیکم مجبورم پاشم 

اواخر دبستان و راهنمایی من کاری باهاش

نداشتم خودش پا میشد 

ولی امسال نمیدونم چرا اینقدر بی خیال شده

به نظرم کار درست اینه که صبح صبحونش رو بچینی ،بیدارش کنی و خودت بری بخوابی...یه مدت که دنبالش نباشی ...

مجبورم بخاطر اون یکی بچم پاشم 

وگرنه ولش میکردم در حد همون صبحانه چیدن

من دخترام برخلاف دختر شما عصر همه برنامهاشو جمع میکنه بازم ممکنه چیزی جا بمونه اون لحظه الانم ندادی ...

اخه زودم بیدارش میکنم همینجوری دور خودش

میچرخه یا لم میده تا سرویسش زنگ میزنه

ک پایینه این تازه میره لباس بپوشه یا کیفش

رو اماده کنه ده بار تا حالا از راننده سرویسش

عذر خواهی کردم بخاطر تاخیرش 

کلافه شدم والا

اخه زودم بیدارش میکنم همینجوری دور خودشمیچرخه یا لم میده تا سرویسش زنگ میزنهک پایینه این تازه میره ل ...

یه مدت رهاش کن بزار دیر بره بزار غر بزنن بهش خودش خودشو جمع میکنه الان مطمعنه شما هی تلاش میکنی کاراشو اماده کنه صبحانه بخوره لباس بپوشه شما بی تفاوت باش یه چند روز ببین چکار میکنه

شدید درکت میکنم دختر منم نهمه همینه،بی انضباط و بی خیال منم چند روزی هست دیگه نه براش صبحانه آماده ...

اره والا امان از بی نظمی و بی خیالیش

جالبه کوچیکتر ک بود مسعولیت پذیریش

بیشتر بود تا الان از وقتی داداش کوچیکش

رو دیده نمیدونم چرا اینقدر عوض شده

یه مدت رهاش کن بزار دیر بره بزار غر بزنن بهش خودش خودشو جمع میکنه الان مطمعنه شما هی تلاش میکنی کارا ...

ممنونم اره از فردا دیگه باهاش کاری ندارم 

میزارم همه چیزو گردن خودش ببینم چیکار میکنه