2777
2789
عنوان

سه قلو باردار شدم ولی تو برزخم نمیدونم چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7287 بازدید | 131 پست
دقیقا منم چون اینجوری گارد داره جرات نمیکنم وگرنه حس درونیم میگه انجام بده خیره

هیچ خیری تو کشتن بچه ات نیست 

نکن لطفاً

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه سه تا هم رحم رو ضعیف میکنه اگه ماه های اخر بهش فشار بیاد اسیب میزنه منم بچه ندارم بخدا خیلی میتر ...

نگو اگه دکترت خوب باشه هیچی نمیشه منم بارداری اولم بود خیلی اذیت شدم ولی دکترم خیلی خیلی حساس بود و مرتب چک میشدم خداروشکر مشکلی پیش، نیومد

اگه نگه داشتی حتما سرکلاژ کن حتما

استاتر جان تو رو خدا ریداکت نکن من خیلی دیدم بچه ای که ضعیف تر از قل دیگه شه اتفاقا سیستم ایمنیش قوی ...

عزیزم بخدا اگه میدونستم سالم میان بغلم چهارتا هم بودن نگهشون میداشتم من ترسم اینه زایمان زودرس بگیرم مث خیلیا و دست خالی و شکم پاره بمونم 

اخه خیلیااا تو سایت زیر سی هفته و بیست پنج هفته زایمان گرفتن و دست خالی موندن وگرنه من از اولم قصدم سه تا بچه بود 

دوستش سه قلو داره این همش میگه چطور اون که لاغرتر بود تونست تو هم میتونی منم میترسم زیاد اصرار کنم ر ...

عزیزم پس خودت را به خدا بسپارو نفوس بد نزن ، هیچیشون نمیشه .نهایتن ۷ماهه ب دنیامیان ک خب با همه سختیهاش بزرگ میشن ( من خودمم۷ماهه بهدنیا اومدم) بعدم خدا داده خودشم مراقبشونه ...امروز سوره شورا را بخون ببین گفته به هرکس بخواهم دختر، به هرکس بخواهم پسر و هرکه را بخواهم در یک رحم چند فرزندوهرکس را بخواهم عقیم میسازم ، پس خودش داده و خودشم میتونه مراقبشون باشه ، حالام الکی استرس نداشته باش ، فندوق ها زبون ندارن وگرنه از توی دلت فریادمیزدن مامان ماجامون حوبه تو فقط استراحت کنو به فکرخودت باش، غذاهم زیاد بخور....

این راهم به چشم یه امتحان نگاه کن ، میدونم که تو این امتحان سرفراز بیرون میای🌹😘 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من اگه دوقلو بودم برام فرقی نداشت ولی راستش سه تا یه جنس رو دوست ندارم همسرمم از هر دوتا میخواد کلا ...

عزیزم جنسیت بچه توی این شرایط اولویت آخر حساب میشه 

پا بزارین روی نفس خودتون. الان باید روی اون سه تا بچه (بدون در نظر گرفتن اینکه دختر هستن یا پسر) ، تمرکز کنین 

بهت حق میدم هم دختر بخوای هم پسر ولی اینو بدون اینا با خواست خدا اومدن توی دل شما 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

من اگه دوقلو بودم برام فرقی نداشت ولی راستش سه تا یه جنس رو دوست ندارم همسرمم از هر دوتا میخواد کلا ...

توکل کن به خدا من همسرم به شدت دختریه جوری که شب و روز دعا می‌کرد هرسه تا دختر باشن میگفت اگه پسر بودن حتی یکیش بدیم به خانواده ای که بچه ندارن ولی وقتی چشمت به بچه هات میفته کلا یادت میره همه چیز و😁

عزیزم جنسیت بچه توی این شرایط اولویت آخر حساب میشه پا بزارین روی نفس خودتون. الان باید روی اون سه تا ...

نه من که الان اصن نمیدونم چین فقط برای سلامتی و بالابزدن شانس بارداری سالم میخام اینکارو کنم 

عزیزم بخدا اگه میدونستم سالم میان بغلم چهارتا هم بودن نگهشون میداشتم من ترسم اینه زایمان زودرس بگیرم ...

ببین تو اگه ریداکت هم کنی تضمین نمیشه دوتا دیگه به موقع یا بدون مشکل بیان حتی یکی بودم تضمینی نبود نفوس بد نزن من حتی دکترم که بهترین دکتر منطقه است اصلا خودش هم پیشنهاد ریداکت نداد اگه خواستی ریداکت کنی حتما یه مرکز ناباروری برو انجام بده با دستگاه و شرایط پیشرفته ولی بازم پیشنهاد اصلا نمیکنم به ریداکت

عزیزم بخدا اگه میدونستم سالم میان بغلم چهارتا هم بودن نگهشون میداشتم من ترسم اینه زایمان زودرس بگیرم ...

چراااا زبونت به شر میچرخه 

این چه منطقیه داری خدا خودش داده خودشم هر موقع اراده کنه زبونم لال میگیره 

چرا پیش پیش داری نفوس بد میزنی  

این ترس و نگرانی برای همه ی مامانای چند قلو وجود داره باید برن یه دونه رو بکشن که اونای دیگه سالم بمونن؟؟؟این درسته ؟

دیگه نمیدونم چی بگم والله فقط بگم من از علما شنیدم این کار درست نیست دستی دستی داری یه بچه رو میکشی ...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نه من که الان اصن نمیدونم چین فقط برای سلامتی و بالابزدن شانس بارداری سالم میخام اینکارو کنم

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم 

بیشتری ها گفتن به خدا توکل کن. همین کاربر که سه قلو داره حتما اطلاعات خوبی داره. باهاش توی خصوصی در تماس باش 

به دلت بد راه نده. وقتی دکتر گفته خودش جذب میشه ، شایدم همین اتفاق بیفته. 

منم نظرم اینه بزار بمونن. برات حتما دعا میکنم 

حتما خبر بده از خودت چیکار کردی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

ببین تو اگه ریداکت هم کنی تضمین نمیشه دوتا دیگه به موقع یا بدون مشکل بیان حتی یکی بودم تضمینی نبود ن ...

چون با خودم فکر میکنم اگه الان از دستشون بدم میتونم با غمش کنار بیام ولی اگه برم تو شش ماه اینا از دستشون بدم هرگزززززز دیگه آدم سابق نمیشم حس میکنم ریسک اینطرفی برام راحتتره 

چون با خودم فکر میکنم اگه الان از دستشون بدم میتونم با غمش کنار بیام ولی اگه برم تو شش ماه اینا از د ...

نمیدونم چی بگم فداتشم من تجربه ام رو گفتم انشالله هر تصمیمی گرفتی برات خیر باشه 🙏

چراااا زبونت به شر میچرخه این چه منطقیه داری خدا خودش داده خودشم هر موقع اراده کنه زبونم لال میگیره ...

اره خب خیلیا انجام دادن راضی بودن خیلیام نه 

همون سه قلویی هم همه رو خدا بهشون داده ولی نود درصدشون نتونستن برسونن خب وقتی اینقد تجربه میبینم چطوری خوشبین باشم فکر اینکه شش ماه یا هفت ماه زاحمت بکشم اخرش چیزی نصیبم نشه روانیم میکنه 

دیروز تو مطب یه خانومی دوتاشو ریداکت کرده بود الان یه قلش صحیح و سالم بود که البته برعکسشم هست کلا این سقط با بقیه سقطها فرق داره از رو نخپاستن نیست اتفاقا از رو خواستنه 

اره خب خیلیا انجام دادن راضی بودن خیلیام نه همون سه قلویی هم همه رو خدا بهشون داده ولی نود درصدشون ن ...

اگه خواست و رضایِ خدا بر خواست و دلم میخواهدِ خودت ارجحیت داشت دیگه این چیزارو نمیگفتی 

گفتنی ها رو گفتیم دیگه...