2777
2789
عنوان

سه قلو باردار شدم ولی تو برزخم نمیدونم چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7264 بازدید | 131 پست
اره خب خیلیا انجام دادن راضی بودن خیلیام نه همون سه قلویی هم همه رو خدا بهشون داده ولی نود درصدشون ن ...

اینم بگم و تمام اینکه تو این سن که ریداکت میکنی اصلا مشخص نمیشه جنسیت چیه اومدیم و مثل دوستم همون قلی رو زدی که جنسیتش فرق داشت با بقیه ریسک اینم در نظر بگیر

اگه خواست و رضایِ خدا بر خواست و دلم میخواهدِ خودت ارجحیت داشت دیگه این چیزارو نمیگفتی گفتنی ها رو گ ...

بنظرم الان علم خیلی پیشرفت کرده اگه دکترت خوب باشه هیچی نمیشه تازه من 8، نه سال پیش باردار بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم و تمام اینکه تو این سن که ریداکت میکنی اصلا مشخص نمیشه جنسیت چیه اومدیم و مثل دوستم همون قل ...

اصلا دوتا دختر یا دوتا پسر برام فرقی نداره 

دیگه منی که بزور باردار شدم بخوام برا جنسیت کاری کنم که از دیوانگیمه من الان فقط بچه سالم میخوام هر چی باشه باشه 

ولی خب چون اگه سه تا شدن دیگه قصد بارداری ندارم دلم میخواد متفاوت باشن نخواد بعدش هی شوهرم بگه من دختر میخوام یا پسر میخام بره رو مخم از بارداری متنفررر شدم 

بنظرم الان علم خیلی پیشرفت کرده اگه دکترت خوب باشه هیچی نمیشه تازه من 8، نه سال پیش باردار بودم

درسته عزیزم خدا برات حفظشون کنه و الهی در آینده حسابی موجبِ افتخارت بشن😍🧡💛

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

همین الانم طول سرویسم خوب نبود اخه وای میدونم انجام نمیدم شوهرم نمیزاره ولی خب خودم اگه تنها بودم انجام میدادم ولی خب مطمئنم یه درصدم انجام نمیدم 

اصلا دوتا دختر یا دوتا پسر برام فرقی نداره دیگه منی که بزور باردار شدم بخوام برا جنسیت کاری کنم که ا ...

توکل به خدا برات دعا میکنم انشالله خدا راه درست و نشونت بده از سردرگمی نجات پیدا کنی دوست عزیز 🌹

همین الانم طول سرویسم خوب نبود اخه وای میدونم انجام نمیدم شوهرم نمیزاره ولی خب خودم اگه تنها بودم ان ...

کدوم شهری اگه مرکز ناباروری نزدیکتون هست حتما یه مشاوره با همسرت برو اونا باز بهتر میتونن کمکت کنن

طبق نظر اکثریت شون پیش برو هر چی بود همونو انجام بده چه ریداکت چه نگه داشتن

هممه گفتن ریداکت هممه 

نظر خودمم ریداکت 

ولی شوهرم نمیزاره 

و منم مجبورم بهش گوش کنم دیگه مجبورم