بچه ها من 23 سالمه قدم 159 هست وزنم 87 تا یک ماه دیگه میخوام برم جایی نیاز دارم حتما حتما 5 تا 6 کیلو کم کنم لاغر تر بنظر بیام یا یکم بیشتر کم کنم لطفاً برام توضیح بدین که چیکار کنم خیلی برام مهمه با فستینگ چطوری میتونم حداقل 6 کیلو کم کنم از الان تا یک ماه دیگه تورو خدا هرکس که میبینه و میدونه جواب بده ممنون میشم😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم فستینگم از ساعت ده شب تا دو ظهر هیچی جز اب قهوه چای نخور با کالری ۱۴۰۰ البته من ۱۸۰۰تا میخورم در طول روز چای سبز سه فنجان بخور تسریع لاغری و میبره بالا ۴۰ دقیقه. پیاده روی تند البته من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم پیاده روی اصولی در حد یه ساعت با سه چرخه بچم میرم بیرون
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
فستینگ ۱۴ ۱۰ بگیر یعنی خودت محدود کن از ساعت ۸ شب تا۱۰ صبح هیچ چیزی بجز مایع جات مثل آب وچای نخور از ساعت ۱۰ تا ۸ شب ۱۵۰۰ کالری مصرف کن حتما روزی ده هزار قدم پیاده روی کن نوشابه کیک وشیرینیجات کلا حذف کن
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا