2777
2789

با دارو باردار شدم یهو سه قلو شد چقد دکترم احمق بوده 

حالا از روز اول بمن گفتن برای خطرات و ریسکش مث مرده زایی زایمان زودرس بچه نارس و همه مشکلات یکیشو حذف کن 

منو فرستان پیش متخصص بارداریهای پر خطر و سونو انتی دادم دوتا قل خوب بودن شکر خدا ولی گفت یکیش آب دور کیسه اش کمه و اصن نشد انتی شو بگیرم دکتره نظرش این بود بیا اینکه ضعیفتره برات ریداکت کنم و ده درصد خطر سقط برای دوتا بچه دیگتم داره 😭

حالا خودم هیچی برم بدرک 

شوهرم راضی نمیشه میگه تضمین بده اون دوتا چیزیش نشه تا رضایت بدم منم نمیتونم بزور قانعش کنم چون اگه چیزی شد میگه مسئولیتش با تویه 

امروز اخرین فرصتم اگه عصر انجام بدم که دادم اگر ندم باید ادامه بدم 

به نظر یکیشو سقط کن 

خدا بخواد میمونن

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.