من احتمال میدم اسم پسر شما در دسته ی حادثه ساز باشه ( کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره : معمولا در یکی از این حوزه ها شکست میخورن : یا تو ازدواج شکست میخورن ، یا سلامتی ، یا اشتغال ( یا دو حوزه ، یا هر سه حوزه ) ،،، و غیر ممکنه در یکی از این حوزه ها شکست نخورن ( یا دو حوزه ، یا هر سه حوزه )
♦️ و معمولا یک یا چند بیماری را تا مدتی طولانی باخود یدک میکشند
من خودم حادثه سازم [[[ دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی عالی ]]] ( کمر درد دارم ۱۰ ساله ، اگزمای مزمن دارم ( پوست کف دستم التهاب داره و تحت نظر پزشک متخصص پوست مو زیبایی هستم و فقط قادرم کارای شخصیمو انجام بدم الآن که دارم تایپ میکنم انگشت شستم بی حس میشه هی ، عینکی هم شدم ) { یکی از گزینه های شکست در سلامتی } ،،، ۱۰ ساله زنداداشم بختمو بسته { یکی از گزینه های شکست در ازدواج } ،،، ۲ سالیم میشه که رزقمو بسته تا نتونم شغل پبدا کنم { یکی از گزینه های شکست در اشتغال }
من تا سال 93 عرفانی متضرر بودم [[ دسته ی عرفانی ، طبقه ی معمولی ]] مادرم رفت حج و اسمشو همه میگن حاج فلانی [[ اون طور که اسمی رو صدا میزنن 《 اونطور که صدا میده ، شکل نوشتاری اسم مهم نیست 》 : پس ح در میان غیر عرب زبانان صدای ه میده ( حاج فلانی { هاج فلانی }
روش اول : اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش : روباب زاده ی هاجیلا ( دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی }
ترکا اکثرا به رباب میگن روباب
روش دوم : اسم مستعار شخص و نام خانوادگی : روباب بدرلو ( حادثه ساز معمولی
مبحث ارتعاش نام ((( تاپیکشو دارم در اکانت سایوجان و آلتادین { هر دو خودمم } )))
تو گوگل بنویسی : همیشه فکر میکردم بی طالع و بی شانسم تا اینکه : ... ( برای اکانت سایوجان
اینم بنویس : معتقدم رنج پایانی جز نیکبختی ندارد ( برای اکانت آلتادین )
هر شخص بسته به نامی که صدا زده میشود ( اسم مستعار ) [ اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش و همینطور اسم مستعار شخص و نام خانوادگی (((( نام خانوادگی : هر طور که نوشته میشه { البته آ حذفه مثلا کسی نام خانوادگی اش آژنگ هست آ حذف میکنیم میمونه ژنگ [ در حروف ابجد گچپژ نداریم ژ ، گ هم حذفه { البته خود برنامه هم گچپژ رو همیشه ۰ میزنه و حساب نمیکنه } میمونه حرف ن ] ))) : آن اسم در یکی از ۴ دسته و مدار اصلیِ : اشرافی ... عرفانی ... کم درآمد ... حادثه ساز ( یا همون حادثه آفرین ) قرار میگیره و هر دسته و مدار به ۳ طبقه ی : عالی ... معمولی ... متضرر : تقسیم میشه
۴ × ۳ = ۱۲ ((( با انتخاب اسم برای نوزاد خود { یا تغییر و تعویض نام } ، ۱۲ سرنوشت متفاوت برای شخص رقم میخورد )))
دسته و مدار اشرا