2777
2789

نمیدونم چی بگم،ولی علاوه بر راهنمایی هایی ک بچه ها کردن ب نظرم سعی کن ب خدا نزدیکترش کنی خدا منبع ارامشه،نماز قران و علاقه ب الله رو تو وجودش بکار،خالصانه ازش بخواه دستتونو بگیره عزیز دلم

۱۲ سالشه اره بیش فعالی رو که داره و پر خاشگری رو داروهاش درستن خودم هر شب میدم دهنش

محیط پر استرس واسه این بچه ها سمه.چه مدرسه چه خونه.یادتون نره که این بچه نباید کتک بخوره چون پرخاشگریاش چند برابر میشه.اینکه می گه خودمو می کشم.وقتی که حالش خوبه باش صحبت کن و زیر زبونشو بکش ببین چی داره اذیتش می کنه.خدا انشاله کمکت کنه عزیزم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ سالشه اره بیش فعالی رو که داره و پر خاشگری رو داروهاش درستن خودم هر شب میدم دهنش

محیط پر استرس واسه این بچه ها سمه.چه مدرسه چه خونه.یادتون نره که این بچه نباید کتک بخوره چون پرخاشگریاش چند برابر میشه.اینکه می گه خودمو می کشم.وقتی که حالش خوبه باش صحبت کن و زیر زبونشو بکش ببین چی داره اذیتش می کنه.خدا انشاله کمکت کنه عزیزم.

نه تنبیه فیزیکی نداریم

راست میگه اسی دوستمون،بنظر منم بوکس خیلی خوبه....

بچه منم خیلیییی شیطونه من نگران بودم بیش فعال باشه دیگه دکترم نبردم ولی از وقتیکه واسش بیشتر وقت میزام انگاری بهتر شده،البته پسر من گوشی داشت داغونش میکرد این بازیای لعنتی عصبیش کرده بود گوشیو کامل غدغن کردم 

عزیزم چقدر سخته هم برای خودتون هم برای اون طفل معصوم

خودتونم بچگی همینطور بودین؟الان چطورین؟

اگه مطمئن هستین ژن خودتون رو داره و خودتون الان با دارو خوبین نگران نباشید 

الانم شاید باید داروهاش تغییر کنه که بهتر بتونه کنار بیاد

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

من احتمال میدم اسم پسر شما در دسته ی حادثه ساز باشه ( کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار‌ داره : معمولا در یکی از این حوزه ها شکست میخورن : یا تو ازدواج شکست میخورن ، یا سلامتی ، یا اشتغال ( یا دو حوزه ، یا هر سه حوزه ) ،،، و غیر ممکنه در یکی از این حوزه ها شکست نخورن ( یا دو حوزه ، یا هر سه حوزه ) 

♦️ و معمولا یک یا چند بیماری را تا مدتی طولانی باخود یدک میکشند 

من خودم حادثه سازم [[[ دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی عالی ]]]  ( کمر درد دارم ۱۰ ساله ، اگزمای مزمن دارم ( پوست کف دستم التهاب داره و تحت نظر پزشک متخصص پوست مو زیبایی هستم و فقط قادرم کارای شخصیمو انجام بدم الآن که دارم تایپ میکنم انگشت شستم بی حس میشه هی ، عینکی هم شدم ) { یکی از گزینه های شکست در سلامتی } ،،، ۱۰ ساله زنداداشم بختمو بسته { یکی از گزینه های شکست در ازدواج } ،،، ۲ سالیم میشه که رزقمو بسته تا نتونم شغل پبدا کنم { یکی از گزینه های شکست در اشتغال } 

من تا سال 93 عرفانی متضرر بودم [[ دسته ی عرفانی ، طبقه ی معمولی ]] مادرم رفت حج و اسمشو همه میگن حاج فلانی [[ اون طور که اسمی رو صدا میزنن 《 اونطور که صدا میده ، شکل نوشتاری اسم مهم نیست 》 : پس ح در میان غیر عرب زبانان صدای ه میده ( حاج فلانی { هاج فلانی } 

روش اول : اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش : روباب زاده ی هاجیلا ( دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی } 

ترکا اکثرا به رباب میگن روباب 

روش دوم : اسم مستعار شخص و نام خانوادگی : روباب بدرلو ( حادثه ساز معمولی 

مبحث ارتعاش نام ((( تاپیکشو دارم در اکانت سایوجان و آلتادین { هر دو خودمم } ))) 

تو گوگل بنویسی : همیشه فکر میکردم بی طالع و بی شانسم تا اینکه : ...‌ ( برای اکانت سایوجان 

اینم بنویس : معتقدم رنج پایانی جز نیکبختی ندارد ( برای اکانت آلتادین ) 

هر شخص بسته به نامی که صدا زده میشود ( اسم مستعار ) [ اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش و همینطور اسم مستعار شخص و نام خانوادگی (((( نام خانوادگی : هر طور که نوشته میشه { البته آ حذفه مثلا کسی نام خانوادگی اش آژنگ هست آ حذف میکنیم میمونه ژنگ [ در حروف ابجد گچپژ نداریم ژ ، گ هم حذفه { البته خود برنامه هم گچپژ رو همیشه ۰ میزنه و حساب نمیکنه } میمونه حرف ن  ] ))) :  آن اسم در یکی از ۴  دسته و مدار اصلیِ : اشرافی ... عرفانی ... کم درآمد ... حادثه ساز ( یا همون حادثه آفرین ) قرار میگیره و هر دسته و مدار به ۳ طبقه ی : عالی ... معمولی ... متضرر : تقسیم میشه 

۴ × ۳ = ۱۲ ((( با انتخاب اسم برای نوزاد خود { یا تغییر و تعویض نام } ، ۱۲ سرنوشت متفاوت برای شخص رقم میخورد )))

دسته و مدار اشرا

راهش تغییر اسمه ( و همه " بالای ۶۰_۷۰ درصد " به اسم جدید صدا بزنن ) یا اینکه اسمی داری پسوند یا میشوند باشه مثلا لقب دار بشی مثلا همه بگن فلانی بانو ، یا بریزحج بشی حاجی ( هاج فلانی ) : تا ارتعاش و فرکانسِ اسم ، تغییر پیدا کنه : مثلا حادثه ساز عالی ( خودش یا مادرش هاج فلانی بشه { اسمش کم کم [[ ۱ سال طول میکشه ]] : میشه کم درآمد عالی (( دسته ی کم درآمد ، طبقه ی عالی : تعریف کم درآمد عالی : نسبت به یک طبقه ی پایین ( یا همطبقه ی خود ) از شانس بهتری در زندگی برخوردارن چه از لحاظ ازدواج ، چه سلامتی ، چه اشتغال ؛؛؛؛ حتی ممکنه از اشرافی عالی هم وضع مالی بهتری پیدا کنن و بهتر شن اگر اسمشون یک اسم الهی باشه [[[ مثلا ابجدِ کبیرِ اسمشون با رخدادهای الهی همخوانی داشته باشه به طور مثال اسم نرجس ((( ابجدِ کبیرِ اسم نرجس عدد ۳۱۳ هست { خدایی : برابر با تعداد یاران امام مهدی عج هست : ابجد کبیر نرجس : ن ۵۰ + ر ۲۰۰ + ج ۳ + س ۶۰ = ۳۱۳ } ))) ، یا مثلا ابجد کبیرِ اسمش برابر با ابجد کبیر واژه ی لا اله الا الله باشه (( الجد کبیر واژه ی لا اله الا الله : عدد ۱۶۵ هست مثلا ابجد کبیر اسمش عدد ۱۶۵ هست )) ، : کم درآمد عالی 

و غیره