2777
2789
عنوان

دیشب جاریم این حرفو زد ب نظرتون ناراحت کننده اس نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 54 پست
من جاری ندارم.ولی ای کاش داشتم . حداقل کارهای من به چشمشون میومد

واقعا هم همینه 

مادرشوهر من بششششدت گند اخلاق بود با من این اومده تازه قدرمو دونست و یکم زبونشو جمع کرد🤣

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر ما هیچ وقت تو این ۱۸ سال زندگی دورهمی خونه مادرشوهر نداشتیم که چشممون ب کار کردن یا نکردن ج ...

والا ما اینجا غریبیم منم آدم کینه ای نیستم با اینکه سالها مادرشوهرش بهم بدی کرد دیگه فکر نمیکنم و میریم سر می‌زنیم یا خودش زنگ میزنه میریم منم اونارو دعوت میکنم 

آدمیزاده دیگه مگه ما کیو داریم جز اونا یا اونا کیو دارن جز ما 

ولی ب نظرم زشته آدم دودوتا چهارتا کنه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

میخواسته بگه اره منم کار کردم تو سخت نگیر ادم یه وقتای سوتی میده میاد با نمک باشه گند میزنه

اره شاید چون شوخی زیاد می‌کنه ولی این لحن اصلا شوخی نبود برا همین ناراحت شدم 

والا ما اینجا غریبیم منم آدم کینه ای نیستم با اینکه سالها مادرشوهرش بهم بدی کرد دیگه فکر نمیکنم و می ...

ن عزیز منظور ب تاپیک شما نبود فقط هر وقت نی نی سایت و باز میکنی حداقل ۲ تا تاپیک از کار کردن و نکردن جاری خونه ی مادرشوهر هست 😅میگم باز خداروشکر دقدقه ی اینو ندارم 😄 ولی ما هم اگر قرار بر این بود که جایی جمع بشیم اکثر کارا با جاری بزرگمون بود چون واقعا خانوم تندو تیز و مراسم جمع کنیه من نهایت اون گوشه کنار ظرفی سالادی چیزی باشه خورد کنم یا بشورم،هیچ وقتم شکایتی نکردیم خیلی هم خوش میگذشت ،البته برای ما زیاد پیش نمیومد مگه مراسمی چیزی بود ،الان که دیگه اونم نیست

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
ن عزیز منظور ب تاپیک شما نبود فقط هر وقت نی نی سایت و باز میکنی حداقل ۲ تا تاپیک از کار کردن و نکردن ...

این اولین باره برا من پیش اومده و منو عصبی کرده یکم 

این اولین باره برا من پیش اومده و منو عصبی کرده یکم

ن عصبانی نباش من ب عنوان عروس کوچیکتر تو فامیلو مراسمات طایفه ی شوهر جاری بزرگمو میدیدم ی  جوری حس امنیت بهم دست میداد انگار خواهر بزرگم کنارم بود دیگه خونه ی مادر شوهر که هیچی ،احتمالا اونم شمارو اینطور میبینه ولی از این ب بعد شمام تو پذیرایی و جمع کردن ازش کمک بگیر فکر نکنه ایشون مهمونه شما صابخونه

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
به نظرم شما خیلی ادم فهمیده ای هستی فقط کمی حساسی .کاش جاری بیشعور منم مثل شما بود فقط بلدهرزیراب بز ...

بخدا میگم بارها خانواده ی همسرم از ی رفتارش گلایه کردن گفتم بخدا چیزی تو دلش نیست منظوری نداره شما ناراحت نشین و اینا 

رفتم خونش گفت زنداداش پایین سینکم مادر نایلون انداخته منم چندشم میشه جمعش کنم (خونه ای ک این الان زندگی می‌کنه قبلاً مادرشوهرم زندگی میکرد) گفتم اشکال نداره من وسواسی نیستم دستمال بده پاک کنم برات و خیلی کارای دیگه 

حس میکردم مث دوتا دوستیم باهم 

ولی الان میبینم نه ابدا و بهتره یکم مث خودش سیاست ب خرج بدم 

ن عصبانی نباش من ب عنوان عروس کوچیکتر تو فامیلو مراسمات طایفه ی شوهر جاری بزرگمو میدیدم ی جوری حس ا ...

اره دقیقا میگم ینی من هیچوقت با تو دودوتا چهارتا نکردم 

تو چرا کردی از این ناراحتم یکم 

ک ب قول شما منم از این ب بعد میگم فلانی پاشو پیش دستی بزار من پذیرایی کنم