2777
2789

من اولین عروسم مادرشوهرم با اینکه زیاد ازش خوشم نمیاد و زبون بشدت تلخی داره ولی هیچوقت سرکارکردن تو خونش باهم بحثی نشده یا حرفی چیزی چون وظیفه ی خودمو می‌دونم انصافا مادرشوهرمم کمک می‌کنه مثلا اون غذا میزاره من سالاد من ظرفای شام رو میشورم اون ظرفایی ک وسط مسطا درمیاد هیچوقت نشده تذکر بده فلان کارو کن چون انجام میدم 

چندروز پیش رفتیم خونه ی مادرشوهرم 

میوه و شیرینی و چایی بود یکم تنقلات بود مادرشوهرم گفت تا شام حاضر میشه بیارید بخورید همه هم بودیم من شوهرم پسرم برادرشوعرم پدرشوهرم جاریم و مادرشوهرم من پیش دستی میاوردم پذیرایی میکردم جمع میکردم میشستم این خانمم راحت نشسته بود راستش تو دلم یکم ناراحت میشدم ک از من کوچیکتره بلند نمیشه حتی تو گرفتن میوه کمک کنه شام هم مادرشوهرم پخت دیگه راستش ب ظرفا اهمیتی ندادم جاریم شست آخر ی تابه مونده بود گفت زنداداش تابه رو تو بشور دیگه گفتم باشه بعد دیدم پاشد شست گفتم بزار میشورم گفت نه شستم 

دیروز هم رفته بودیم ب دعوت مادرشوهر 

دیدم تیکه های مرغ طعم دار کرده مادرشوهرم گفت بزارید فر بپزه دیدم تیکه ها خیلی درشته آوردم خرد کردم جاریمم بود چیدم تو سینی فر ظرفایی هم ک کثیف شده بود شستم 

فر خراب بود متاسفانه تند تند خاموش میشد بخدا پنجاه بار بیشتر هی چک کردم هی خاموش شده ینی هی بشین پاشو ایشونم باز همینجوری لم رو مبل خلاصه ب هزار مصیبت این مرغا پخته شد ظرفارو گذاشتم سفره رو چیدم جاریمم کشید غذارو 

منم واقعا آنقدر خسته بودم دیدم جاریم شست ظرفارو آخرش گفت جونتو نجات دادم ها از ظرف شستن 

ب من برخورد 

میخام از این ب بعد موقع پذیرایی صداش کنم بگم بفرما تو پذیرایی کمک کن دولا راست شو ظرفاروهم باهم بشوریم 

من اصلا اهل حساب کتاب نیستم بارها شده من ظرفارو شستم اصلا اهمیتی ندادم دوبار پشت هم این شسته اینجور گفت سریع 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف خاصی نزده ولی تصمیمی که گرفتی درسته

نمیدونم چرا ناراحت شدم ی حالت تیکه دار بود 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

همون لحظه جواب میدادی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

وای چه باحال جاریت بهت میگه زنداداش؟

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

همونجا میگفتیمن پذیرایی میکنم تو ظرف میشوری میخوای عوض کنیم

گفتم عزیزم شامو من پختم پنجاه بار بلند شدم نشستم 

منم همین مشکلو دارم اولا که اونا نامزد کرده بود یواش از سفره میرفت کنا حتی تو ظرف شستنم کمک نمیکرد قیافشو ببینی هنگ میشی بعدش منم به شوهر و مادر شوهرم گفتم یا همه کمک میکنن یا حق ندارین به من بگین پاشو..حالا مال شما که باز خوب بوده دیگه حالا پا میشه تا اونجا باشه هم من نمیرم

تو ام با خنده و شوخی میگفتی عزیزم والا فک کنم من با آشپزی کردنم یه تنه جون کل خانواده رو نجات دادم از سر شب سرپا وایستادم 

فقط یادت باشه حرفاتو با شوخی و خنده بگی سیاست داشته باش

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

گفتم عزیزم شامو من پختم پنجاه بار بلند شدم نشستم

خب جواب دادی دیگه ‌.میکفتی منم از بشین پاشو نجات دادم 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

خیلی حساسی ول کن این مسائل خاله زنکو

اصلا و ابدا دلم نمیخاد وارد این مسایل بشم 

هیچوقتم هیچ تذکری ندادم با اینکه شاید تو دلم یکم ناراحت شدم 

ولی حرف آخریش ب نظرم زشت بود بارها شده ظرف شستم گفته بیام کمک میگم نه میشورم کمه 

چون ما تند تند هر ظرفی درمیاد میشوریم ظرفای شام خیلی کمه ب نظرم جاش نبود بگه جونتو راحت کردماااا