2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 80 پست
عفونت نداشته باشی،آزمایش بدی کمبود ویتامین و کم خونی نداشته باشی،بدنت گرم باشه

عفونتمو که چند ماهه حل کردم دیگه الان نمیدونم ولی ازمایش کلی ازم گرفتن چیزی نگفتن

گرمیم میخورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایطم مثل شماست.دارم تحقیق میکنم تاانجام بدم.توروخداهرچی شدبهم خبربده خیلی برام مهمه.چون تودورا ...

منم تو دو راهیم هنوزم ولی چیکارکنم تو کل به خدا 

توروخدا حالمو درک میکنی برام دعا کن حتمن میام میگمت 

خواستی درخواست دوستی بده گمت نکنم

چند سالاونه والا من اگه جاتون بودم این کار رو نمیکردمتو این دوره و زمونه اینهمه خرج کنی هرروز دکتر ه ...

من شوهرم دوس داره در هر صورت سومیو میارم ولی خودم گفتم دیگه اگه قراره بیارم میرم زیر نظر دکتر

چند سالاونه والا من اگه جاتون بودم این کار رو نمیکردمتو این دوره و زمونه اینهمه خرج کنی هرروز دکتر ه ...

دخترام ۱۰ساله و۳سالن جونم براشون میره

واسه خودمم جنسیت اصلا مهم نیست ولی خب هم همسر هم بچه هام دوس دارم دلم نمیخواد چیزی به دلشون بمونه

اره البته خیلی طولانی شد برام تا بگیره درست ماهی که بیخیال شدم ورعایت نکردم گرفت

چیزی که شروع کردی دیگه دودل نباش واسش بسپرش به خدا فقط استرسش بیشتر میشه 

چون ای وی اف کردی احتمالا مشکل مالی نداری پس تغذیت درست کن بدنت قوی کن و بقیش بسپر بخدا و اصلا نگران نباش 

فامیلای شوهرم حیلیاشون تعبین جنسیت کردند اصلا عادی براشون خداروشکر هیچ اتفاقی نیوفتاده براشون

منم تو دو راهیم هنوزم ولی چیکارکنم تو کل به خدا توروخدا حالمو درک میکنی برام دعا کن حتمن میام میگمت ...

انشاالله نتیجه دلخواهتوبگیری چون واقعادرکت میکنم.بهت درخواست دوستی میدم هرچی شدبه سلامتی خبرشوبده

انشاالله نتیجه دلخواهتوبگیری چون واقعادرکت میکنم.بهت درخواست دوستی میدم هرچی شدبه سلامتی خبرشوبده

باشه انشالله همچنین خیلی خیلی به دعاهاتون نیاز دارم بد جور تو فشار روحیم 

من همشو سپردم به خدا 

از طریق علمی که داده به بنده هاش جلو میرم ولی بهم بده یا نده با خداست هر چی برام خواست به همون رضایت میدم

چیزی که شروع کردی دیگه دودل نباش واسش بسپرش به خدا فقط استرسش بیشتر میشه چون ای وی اف کردی احتمالا م ...

خب خداروشکر ممنون که امیدوارم کردی خدا خیرت بده انشالله  

وضع مالیم معمولیه ولی براش مقداری کنار گذاشتم 

باشه انشالله همچنین خیلی خیلی به دعاهاتون نیاز دارم بد جور تو فشار روحیم من همشو سپردم به خدا از طری ...

استرس برات مثل سمه. پس ای وی اف هم کردی دیگه نگران نباش.راستی بایدبیمه داشته باشی واسه هزینه ها.تاثیرداره یانه این بیمه

عفونت نداشته باشی،آزمایش بدی کمبود ویتامین و کم خونی نداشته باشی،بدنت گرم باشه

این آزمایشات رو جدا از ازمایشایه دکتر بدم؟

چون دکتر خودش نوشت برام کلی ازم خون گرفتن چیزی نگفت کمه

فقط تیروئید م کم کار بود که دارو داد نمیدونم دیگع بقیه هم جزوشون بودن یا نه

استرس برات مثل سمه. پس ای وی اف هم کردی دیگه نگران نباش.راستی بایدبیمه داشته باشی واسه هزینه ها.تاثی ...

بیمه من تامین اجتماعی شاید تو دارو ها یکم تاثیر داشته باشد ولی به نظرم همه چی آزاد حساب میشه

استرس برات مثل سمه. پس ای وی اف هم کردی دیگه نگران نباش.راستی بایدبیمه داشته باشی واسه هزینه ها.تاثی ...

هنوز نکردم فقط داروهاشو گرفتم قراره اول سیکل شروع کنم به امپول زدن ها