2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 80 پست
یعنی ممکنه چه مشکلی از دارو ها پیش بیاد؟

فیبروز 

بلاخره اینهمه هورمون وامپول بدون عوارض نیست ولی اگه ادم بچه دار نشه باز قابل درکه ولی فقط برای تعیین جنسیت بخوای اینکار رو بکنی نه نمیرزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا دختر دارم دلشون داداش میخواد خودمم دوس دارم انشالله بچه هایه ما عصای پیری مون میشن

منم شرایطم مثل شماست.دارم تحقیق میکنم تاانجام بدم.توروخداهرچی شدبهم خبربده خیلی برام مهمه.چون تودوراهی موندم  

فیبروز بلاخره اینهمه هورمون وامپول بدون عوارض نیست ولی اگه ادم بچه دار نشه باز قابل درکه ولی فقط برا ...

نمیدونم دیگه توکل کردم به خدا

اگه یه بار گرفت که گرفت نشد دیگه تموم میکنم

عفونت نداشته باشی،آزمایش بدی کمبود ویتامین و کم خونی نداشته باشی،بدنت گرم باشه

عفونتمو که چند ماهه حل کردم دیگه الان نمیدونم ولی ازمایش کلی ازم گرفتن چیزی نگفتن

گرمیم میخورم 

من دوتا دختر دارم دلشون داداش میخواد خودمم دوس دارم انشالله بچه هایه ما عصای پیری مون میشن

چند سالاونه والا من اگه جاتون بودم این کار رو نمیکردمتو این دوره و زمونه اینهمه خرج کنی هرروز دکتر هرروز سونو اون همه دارو که چی بشه دوتا داری خداروشکر واقعا بچه سوم اوردن سخته همه جوره اونم با اینهمه دردسر