منی که دوران راهنمایی نمره اجتماعی ام ده شده بود،اون پسر منو مجبور کرد که درس بخونم،مداما بهم لطف میکرد محبت میکرد حمایتم میکرد امید میداد هوامو داشت آنقدر که منو به تراز۷۰۰۰قلم چی رسوند،،،اما حالا که بهش گفتم بمون گفت من ناراحتم که این حس رو به تو دادم و نمیخام باهم ارتباط بگیریم که ذهنتو درگیر کنم،،،،،،،اما من چیکار کنم ،،منی که زمین و زمانو میدوختم بهم روزی ۱۰ساغت۱۱ساغت تا جمعه بعد ازمون پیش اون سرم بالا باشه،،،،بالای هر ورقه برنامه ریزی ام مینوشتم چند روزمانده تا اون، عامل پیشرفتم بود،،الان که من هیچکسو ندارم و به شماها پناه بردم،،بهم بگین چیکار کنم،کارم شده گریه زاری هیچی نمیخورم عملا مثل مرده ها شدم،،،،چندین ساله که همدیگه رو میشناسیم.
حقیقت رو بگو ، بگو من چون با مشاوره ی شما درس میخوندم و یه دفعه تصمیم گرفتم تنها ادامه بدم افت درسی کردم و درصدهای این بار خیلی اومده پایین ، اگه وقت داری و امکانش هست تا کنکور کنارم باش و کمکم کن
حقیقت رو بگو ، بگو من چون با مشاوره ی شما درس میخوندم و یه دفعه تصمیم گرفتم تنها ادامه بدم افت درسی ...
بنظرت قبول میکنه؟حیف که بحث آینده و درسم وسطه حیف،،،من نمیدونم باید چیکار کنم،ولی میدونم نمیتونم مثل بقیه بشینم فراموش کنم ،چون فراموشی زمان بره،هرکی قراره فراموش کنه باید به خودش برسه فیلم ببینه و فلان،،،من تا این کارارو بکنم کنکورم رسیده
بنظرت قبول میکنه؟حیف که بحث آینده و درسم وسطه حیف،،،من نمیدونم باید چیکار کنم،ولی میدونم نمیتونم مثل ...
من قشنگ مثه تو بودم گذاشت رفت که من حواسم پرت نشه ومن قشنگ سال اول نخوندم دیگه نتونستم داغون شدم بع شدت تازه بعد دوسال وخورده ای باهااش کنار اومدم منی که دختر درسخون وشادی بودم اینطوری شدم به زور فراموشش کردم گفتم مهم نیس درسمو میخونم جدی تر از قبل ولی سال اول افت کردم افسردگی گرفتم وفقط گریه کردم
من قشنگ مثه تو بودم گذاشت رفت که من حواسم پرت نشه ومن قشنگ سال اول نخوندم دیگه نتونستم داغون شدم بع ...
دقیقا دختر،من نمیگم فراموشی نشدنیه،ولی تو وقتی داری فراموشم میکنی باید به خودت برسی تفریح کنی و هزار تا کاررر،من اگه این کاررارو بکنم کنکورر چییییییییی،،،از یازده منطقه رسیدم به دویست و خورده ای منطقههه ،،همه فهمیدن وضعم خوب نیست،،من الان فقط رشد دوباره ام رو میخام