2777
2789
عنوان

کاری که اون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 201 پست
قول بده فقط برای کمک گرفتن درسی میخوایی اسکرین شات بفرستی نه چیز دیگه ، چون باید کنکور اون رتبه ی که ...

ببین الان نگرانی من فقط وضعیت درسیمه،اصلا اون کاری کنه بیفتم رو ریتم قبل،علاقه شو فعلا بیخیال،،،نمیدونم درسته یا ن،ولی همه میگن حیفه اون حجم توانایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان نگرانی من فقط وضعیت درسیمه،اصلا اون کاری کنه بیفتم رو ریتم قبل،علاقه شو فعلا بیخیال،،،نمید ...

منم موافقم برو ازش کمک بگیر تا بهترین نتیجه رو بگیری تو کنکور

منم موافقم برو ازش کمک بگیر تا بهترین نتیجه رو بگیری تو کنکور

میفرستم میگم بنظر شما افت داشتم؟یا چی بگم بهش بنظرت ،،چون واقعا الان فقط نگران درسمم بخدا.

الان خودتو یعنی ایدت رفته؟

اون پسر اول و اخر میره

خودت ب داد خودت برس

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
الان خودتو یعنی ایدت رفته؟اون پسر اول و اخر میرهخودت ب داد خودت برس

بعد کنکور بره اصلا بجهنم،بخدا من فقط هشت ماهم مونده،،نمیخام همه چی نابود شه؛)گیجم بخدا گیج

میفرستم میگم بنظر شما افت داشتم؟یا چی بگم بهش بنظرت ،،چون واقعا الان فقط نگران درسمم بخدا.

حقیقت رو بگو ، بگو من چون با مشاوره ی شما درس میخوندم و یه دفعه تصمیم گرفتم تنها ادامه بدم افت درسی کردم و درصدهای این بار خیلی اومده پایین ، اگه وقت داری و امکانش هست تا کنکور کنارم باش و کمکم کن

حقیقت رو بگو ، بگو من چون با مشاوره ی شما درس میخوندم و یه دفعه تصمیم گرفتم تنها ادامه بدم افت درسی ...

بنظرت قبول میکنه؟حیف که بحث آینده و درسم وسطه حیف،،،من نمیدونم باید چیکار کنم،ولی میدونم نمیتونم مثل بقیه بشینم فراموش کنم ،چون فراموشی زمان بره،هرکی قراره فراموش کنه باید به خودش برسه فیلم ببینه و فلان،،،من تا این کارارو بکنم کنکورم رسیده

بنظرت قبول میکنه؟حیف که بحث آینده و درسم وسطه حیف،،،من نمیدونم باید چیکار کنم،ولی میدونم نمیتونم مثل ...

من قشنگ مثه تو بودم گذاشت رفت که من حواسم پرت نشه ومن قشنگ سال اول نخوندم دیگه نتونستم داغون شدم بع شدت تازه بعد دوسال وخورده ای باهااش کنار اومدم منی که دختر درسخون وشادی بودم اینطوری شدم  به زور فراموشش کردم گفتم مهم نیس درسمو میخونم جدی تر از قبل ولی سال اول افت کردم افسردگی گرفتم وفقط گریه کردم

بنظرت قبول میکنه؟حیف که بحث آینده و درسم وسطه حیف،،،من نمیدونم باید چیکار کنم،ولی میدونم نمیتونم مثل ...

اگه برای درس بگی آره قبول می کنه ، فقط حواست باشه خارج از بحث درس صحبت نکنی باهش حتی اگه خودش سوال کرد بگو تمرکزم رو درس کلا ، و زمانم کم برای درس

من قشنگ مثه تو بودم گذاشت رفت که من حواسم پرت نشه ومن قشنگ سال اول نخوندم دیگه نتونستم داغون شدم بع ...

دقیقا دختر،من نمیگم فراموشی نشدنیه،ولی تو وقتی داری فراموشم میکنی باید به خودت برسی تفریح کنی و هزار تا کاررر،من اگه این کاررارو بکنم کنکورر چییییییییی،،،از یازده منطقه رسیدم به دویست و خورده ای منطقههه ،،همه فهمیدن وضعم خوب نیست،،من الان فقط رشد دوباره ام رو میخام