2777
2789
عنوان

کاری که اون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 201 پست
وای

حالا من باید به کی زنگ بزنم؟🤗

یه روز فیزیکو هفتاد زده بودم شر شر اشک میریختم،،گفت این چه وضعشه دختررر اصلا الان میام بریم یه بستنی چیزی بخوریم یکم روال بشی بابا اصلا نهایتا میگیرمت خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه،باید بپذیرم الان دیگه کسی نیست که براش تلاش کنم،،زندونی تو این اتاق دوازده متری فقط خودمو د ...

دختر تنها نیستی الان من از تو بدترم

کنکوریم...همه ازم انتظار دارن سال بعدپزشکی بیارم

پسر همسایمون مدت هاست جوری رفتار میکرد انگار عاشقمه

و فهمیدم دوست دختر داره ۵ ساله

بازم به من نخ میده

نمیدونم غصه علاقه مو بخورم

غصه اینو بخورم آدم درستی نیست

یا غصه اینکه اون دختر تو زندگیشه

از طرفیم درس دارم

باید قوی باشیم...ما خونواده داریم..اونا منتظر موفقیتمونن

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
زمان بهت ثابت می کنه خدا حواسش بهت هست تا تون موقع صبر کن یه حکمتی داره ، وگرنه هیچ وقت شما دو تا سر ...

سلام درخواستمو قبول میکنی چند تا سوال ازت داشتم..

بچه ها رتبه قلم چی ام متوسط بود،،خود همیشگی ام نبودم،،،،،،،،،،،براش نفرستم اسکرین شات درصدارو؟؟اخه ه ...

قول بده فقط برای کمک گرفتن درسی میخوایی اسکرین شات بفرستی نه چیز دیگه ، چون باید کنکور اون رتبه ی که دوست داری باید قبول شی و تو این مدت فکرت سمت عشق و علاقه نره اصلا