2777
2789
عنوان

کاری که اون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 139 پست

چقد سخت

درکت میکنم

وقتی همه ی امیدت واسه تلاشت یه نفر بوده و از دستش میدی فک میکنی همه چی تموم شده

ولی اینطوری نیست

گفتی پناهت بودع

الان ارتباطات رو باخدا بیشتر کن و خدارو پناهت در نظر بگیر

نمیدونم مذهبی هستی یانه ولی وقتی دلت میگیره ب خدا پناه ببرو با امام زمان حرف بزن خیلی تاثیر گذاره

..

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

اخه چرا رفت،،،،باور کن همش فکر میکنم من ناقصم،،،دلیلش چی بود،خیلی غیر منطقیه،،،اون خودش دانشجو دندان ...

فکر کردی آدما واسشون مهمه؟ یجوری ترکت میکنن ک اصن شک میکنی آیا باهاش انقد صمیمی بودی یانه

خودم هم بد ضربه خوردم از کسی ک فک میکردم میمونه ولی یهویی رفت 

عیب ندارع وابسته بودی درست میشه ،سعی کن با تنهاییت کنار بیای چون آدما محکومن ب تنهایی

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردی آدما واسشون مهمه؟ یجوری ترکت میکنن ک اصن شک میکنی آیا باهاش انقد صمیمی بودی یانهخودم هم بد ...

ممنونم از صحبتات ،به شدت محتاجم به دعا✨اونم برمیگرده مطمعننا،،یه روزی ،،چون بی دلیل پاشد رفت.

من نمیگم فراموش میکنم،،اتفاقا هرروز همه چی جلوی چشممه،،سعی میکنم با همونا قوی بسم.

ممنونم از صحبتات ،به شدت محتاجم به دعا✨اونم برمیگرده مطمعننا،،یه روزی ،،چون بی دلیل پاشد رفت.من نمیگ ...

ب قول یکی اونی ک رفت می‌خوام ک صد سال دیگم برنگرده

داغون میکنن ادمو هر کاری دلشون بخواد سر آدم میارن بعد برگردن؟

بعدم برگرده فک کردی همون آدم سابقی ؟دیگ دیدت نسبت بهش عوض میشه و صمیمیت های گذشته بر نمی‌گردد و بازم ب کات منجر میشه

حکمت خدا بودع 

ب بدیاش فک کن ک زودتر از یادت بره

همین ک الکی ولت کرده ینی آدم خوبی نبوده 

خودتو گول نزن

منم همین بلا سرم اومد خیلی با خودم کلنجار رفتم تا قبول کردم ک آدمی گ فک میکردم بهترینهه ولم کرده

تاپیک هامو میتونی ببینی

ب قول یکی اونی ک رفت می‌خوام ک صد سال دیگم برنگردهداغون میکنن ادمو هر کاری دلشون بخواد سر آدم میارن ...

آره تو راست میگی،حتی اگه برگرده تا اخر عمر هم اون غم با منه،،،باعث شد احساس کنم ناقصم منی که همه از همه لحاظ تحسینم میکردن،،امیدوارم زودتر این احساس تموم شه،،وابسته ام کرد وابسته،،،،

ب قول یکی اونی ک رفت می‌خوام ک صد سال دیگم برنگردهداغون میکنن ادمو هر کاری دلشون بخواد سر آدم میارن ...

به من گفت نمیخوام ذهنت درگیر شه😂😂😂بهانه ی خیلی خوبی بود،،،،تو با همه رفتار هات اصلا خودتم میدونستی داری حسی رو بهم منتقل میکنی،،بعد حالا؟

به من گفت نمیخوام ذهنت درگیر شه😂😂😂بهانه ی خیلی خوبی بود،،،،تو با همه رفتار هات اصلا خودتم میدونست ...

بهونه اش بودع

رل بودین اصلا؟

ببین حتی اگ التماس هم میکردی کسی ک نخواد نمی‌خواد

من چقد خودمو واسه اکسم بی ارزش کردم و التماسش کردم ولی باورت میشه حتی جواب پیامام هم نداد بعد اینکه گفت نمیخوادم

حالا دلیلش چی بود؟ یه مدت دور بودیم از هم ینی یه دو هفته و خبر درستی ازش نداشتم پیامی نمیداد و من خیلی دلتنگ شده بودم زیادی پیام دادم و ابراز دلتنگی کردم گفت اعصابمو خورد کردی ول کرد رفت

دلیل مسخره تر از این؟

نخوان نمی‌خوام حتی التماسشون هم کنی فایده ندارع من مث سگ ب پاش افتادم یک ماه التماس کردم و جواب نداد دیدم فقط خودمو کوچیک میکنم

تهش گفتم اون منو از دست داد ن من اونو

چون همه جوره خوب بودم براش

یه جمله رو ب یاد داشته باش

خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد

بهونه اش بودعرل بودین اصلا؟ببین حتی اگ التماس هم میکردی کسی ک نخواد نمی‌خوادمن چقد خودمو واسه اکسم ب ...

رابطه ای که ما من داشت خیلی با بقیه متفاوت بود،،کسی که بقیه رو بلاک میذاشت و هیچ کمکی نمیکرد،مداما هوای منو داشت یک سال و خورده ای به طور کاملا مستقیم هررروززززززز حالمو خوب میکرد دوست بودیم با هم ولی اون هیچوقت به این شدت با کسی دوستی نکرده بود بعضی وقتا بقیه میگفتن خدایا این اونه شاید اصلا خطشو واگذار کرده،،تمامی رفتاراش در جهت این بود که من وابسته بشم یعنی مثلاررفتار های عادی نبود که من برداشت کنم رفتار هارش فوق العاده فراتر از روابط عادی بود و این کاملا اونو تبدیل به یع بت کامل تو ذهنم کرد،،بعدش بی دلیل گفت من نمیخوام ذهنتو درگیر کنم من دانشگاهم چند ماه یکبارم بر نمیگردم شهرمون(خیلی بی ربطه این حرف)و اینا بهتره باهات ارتباژ نگیرم که ذهنت درگیر نشع و همینجوری گذاشت رفت،،،

🙂🙂🙂🙂🙂🙂برای منم دانشجو دندون بود و دیشب همه چیو تموم کرد

چرا این دانشجوهای دندون اینجوری ان،،بخدا اگه من یه کاری میکردم به اون دلیل تموم میکرد مهم نبود،خودش یهویی،الانم اهنگ عاشقانه میذاره تلگرام....

اول اینکه اون سرش جایی گرمهاما اگه تو رشته ی خوب قبول بشی میاد سراغت و التماس میکنهبخون تا رشته ی خو ...

نمیگم اگه برگرده دوباره بهش برمیگردم،،ولی با تمام وجودم منتظرم یه روزی جاهامون عوض بشه و من بهش بگم نه.

چشمشون فعلا دنبال دخترای دانشگاهه لابد