2777
2789
عنوان

نظر بدید آیا باید همه چیو به شوهر گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 62 پست
مال تو متعلق به دهه ی شصته🤣تو مایه ها مجید سوزوکی و اینا

😂🙂‍↔️

خوشم میاد ازش توله سگوووو 

فقط دلم میخواست قشنگ به تصویر کشید اون لحظه ای که میگه چیه شناختی؟

قیافشو ببینی از خنده ریسه میری

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور چیزا رو واقعا نباید به زبون آورد چون بیشتر بهشون بر میخورهشوهر منم خودش متوجه نگاهای بقیه میش ...

شک نکن مردا خودشون متوجه نگاهها میشن اما با خودشون میگن مگه فقط به زن من نگاه میکنن یا مگه میشه با هرکی نگاش میکنه درگیر شم و کم کم به نگاهها عادت میکنن اما کافیه مثلا یکی بگه به زنت دارن نگاه میکنن حسابی قاطی میکنن یا زنه بگه دارن بهم نگاه میکنن

اصلا همون لحظه به طرف تیکشو میندازه بعد دستمو میگیره میگه خب بریم دیگه😂

اگه به خودت گیر نمیره حالشو ببر🤣🤣🤣

اونوقت پوشس خودت چطوریه؟ نمیکه پوشیده تر باش؟ شوهرت از گونه های کمیابه باید درباره ی این مدل بیشتر تحقیق کنم🤣

(شوخی میکنما دلخور نشی گلم)

اگه به خودت گیر نمیره حالشو ببر🤣🤣🤣اونوقت پوشس خودت چطوریه؟ نمیکه پوشیده تر باش؟ شوهرت از گونه های ...

من پوششم عادیه معمولا مانتو هام تا زیرع باسنمه (روی باسنو کامل میگیره ولی اصلا بلند نیستن)

شالمم همیشهععع سرمه بحث حجابم برام مطرح نیست شالو کلا انگار عادت کردم نمیتونم از سرم دربیارم😂

هیچوقت نگفته پوشیده تر باش فقط گاهی اوقات مهمونی بعضی فامیلا میریم میگه اونجا یکم بیشتر حواست باشه اینا سریع حرف درمیارن وگرنه درکل چیزی نمیگه 

من پوششم عادیه معمولا مانتو هام تا زیرع باسنمه (روی باسنو کامل میگیره ولی اصلا بلند نیستن)شالمم همیش ...

تا حالا سر به سرشم گذاشتی؟ مثلا بگی فلانی بهم چشمک زن حال اونو بگیره و تو بخندی؟ از این تفریحات داشتی؟ تیپش چه مدلیه؟

یه لحظه تصویر داش مشتی ها قدیم حیدر خوش مردم با دستمال یزدی و کت روی شونه و اون کلاه لبه دارا اومد تو ذهنم🤣

وای منم یه بار تاکسی دربست گرفتم راننده همش تو‌اینه منو نگاه می‌کرد نزدیک مغازه برادر شوهرم پیاده شدم که زودتر برم ، 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

تا حالا سر به سرشم گذاشتی؟ مثلا بگی فلانی بهم چشمک زن حال اونو بگیره و تو بخندی؟ از این تفریحات داشت ...

نه اصلاااا 

فقط یکی دوبار با همسایه پایینی دعوام شد پسره همسن شوهرمه بهش گفتم میخواست بره جرش بده به بدبختی نذاشتم گفتم همسایه ایم چشم تو چشم میشیم زشته و فلان

تیپش کاملا اسپرتهههه نه خیلی لش نه اسکینی

برترین درگیرشو برامون میگی؟

عید میخواست ماشینو پارک کنه بریم آبیموه بستنی خستگی در کنیم

بعد اونجایی که رفتیم مغازه رفیقشه جلو مغازش از این کله قندیا میزاره که کسی پارک نکنه من پیاده شدم اونارو بردارم این ماشینشو بزاره اونجا

خلاصه اصلا نفهمیدم چیشد یهو دیدم با سرعت از ماشین پیاده شد گفت چته چپ چپ نگاه میکنی و گرفت پسره رو زد رفیقاش اومدن جداشون کردن

اینم بگم فکر نکنید چصی اومدم اون وسطم دوتا خورد 😂ولی خیلی زدش یارو کلا زیر دستو پاش بود