2777
2789
عنوان

نظر بدید آیا باید همه چیو به شوهر گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول زندگیم بود خواستم بهش ثابت کنم چیزی ازش مخفی نمیکنم

نه نکن اینکارو ...مخفی کردن کدومه خب آدم تو خیابونم راه بره ممکنه ده نفر نگاش کنن،هی بشینه لیست بنویسه که مخفی کاری نکرده باشه؟!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ای رضا عوضی چرا درخواست میدی مگه چی میگیم

وای به توام درخواست داد؟من رفتم تو تاپیکش به خدمتش رسیدم مرتیکه هول

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

😑😂

من تاحالا جرعت نکردم بهش بگم میره طرفو میدره

بعضی وقتام میریم بیرون ببینه کسی نگاه میکنه قشنگ تو چشای طرف نگاه میکنه میگه چیه شناختی؟😂🤣

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

اینجور چیزا رو واقعا نباید به زبون آورد چون بیشتر بهشون بر میخوره

شوهر منم خودش متوجه نگاهای بقیه میشه من میبینم کلافه و عصبی میشه اما من اصلاا به روی خودم نمیارم چون اگه به زبون بیارم خیلی حالش بدتر میشه

💍

از قدیم گفتن ی طرف کیونت رو به شوهرت نشون بده . ی طرف رو بپوشون . همیشه مرموز باشین تازه مردا دوست دارن طرفو کشف کنن و بیشتر عاشق میشن

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧