2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این تهمت

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 26 پست

وای من تو دوران بلوغ و جاهلیت یه دوست پسر عنونه ای داشتم خدا نصیب نکنههههه وای سیریییش مگه ولم میکرد،خدا ازش نگذره چه به روزگارم آورد ولم نمیکرد

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من تو دوران بلوغ و جاهلیت یه دوست پسر عنونه ای داشتم خدا نصیب نکنههههه وای سیریییش مگه ولم میکرد ...

اگه بلاکش کردی از همجا پس چطور هنوز اذیت بودی از دستش؟

نکنه آدرس خونتونو بلد بوده؟

خداروشکر این مزاحم من آدرس خونمونو بلد نیس وگرنه میمردم از ترس

اگه بلاکش کردی از همجا پس چطور هنوز اذیت بودی از دستش؟نکنه آدرس خونتونو بلد بوده؟خداروشکر این مزاحم ...

بابا بلاک چیهههه اصلا خطمو عوض کردم حرف خیلییی سال پیشه،راهنمایی بودم،آدرس خونمون آدرس مدرسم ،دم در مدرسه منتظر بود تا تموم شم پشت سر سرویسم میومد،هررر روز کارش بود مریض بود خاک توسر

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

مرسی عزیزم از حرفات باعث دلگرمی بودن❤️🩷اره کاملا درست میگید بهترین کار بی محلیه ولی خب چون خیلی توه ...

قربونت برم عزیزم. ❤️💚

آره درکت میکنم. خیلی خوب کردی بلاکش کردی.

من هرکی از گل بهم کمتر گفته، دیدم سر خودش اومده. 

کلا زیاد اهمیت نمیدم کی چی بگه دربارم. 

اینجور آدما با ری اکشن گرفتن بیشتر هار میشن.

هرچقدر بی تفاوت باشی بیشتر میسوزن.

چون می فهمن اصلا آدم حسابشون نمیکنی حتی در این حد که بخوای جواب تهمت شون رو بدی.

و خدا خیلی قوی تر از چیزیه که ما تصور میکنیم‌ . فرعون رو با اون تاج و تختش زیر می‌کشه چه برسه این عتیقه هارو. اینا عددی نیستن پیش خدا. اگه به خدا اعتماد کنی چیزای بهتری واست داره.

بابا بلاک چیهههه اصلا خطمو عوض کردم حرف خیلییی سال پیشه،راهنمایی بودم،آدرس خونمون آدرس مدرسم ،دم در ...

متاسفم عزیزم که توی سن کم ی همچین چیز بدیو تجربه کردی

خیلی رومخ و چندش آورده واقعا 

شکایت تنها و بهترین راهه 

شکایتش نکردی؟

چجوری خلاص شدی از دستش 

قربونت برم عزیزم. ❤️💚آره درکت میکنم. خیلی خوب کردی بلاکش کردی.من هرکی از گل بهم کمتر گفته، دیدم سر ...

خوشحالم که کارمای کاراشونو دیدن 

چون بدجوری طرفدار حقم 

بله دقیقا بی اعتنایی حسابی حرصشون رو میاره و من زیاد سکوت کردم ولی ی وقتایی نمیتونم و حتی بااینکه میدونم ممکنه طرف خوشحالم بشه که ببینه حرص من دراومده برام مهم نیس و مثل خودش باهاش رفتار میکنم چون احتمال میدم که شاید حرفای منم براش زجر اور باشن 

اخه زورم میاد وقتیکه هیچ بدیی نکرده باشم به کسی و اون بخاطر عقده هاش بیاد با من بد حرف بزنه

نود درصد مواقع سکوت میکنم ولی اگه حرفا خیلی ناجور باشن نمیتونم.

فک میکنم این یجور ضعف شخصیته که دارم و باید رو خودم کار کنم که متقابلا مثل خودشون نپرم بشون 

متاسفم عزیزم که توی سن کم ی همچین چیز بدیو تجربه کردیخیلی رومخ و چندش آورده واقعا شکایت تنها و بهتری ...

بله اتفاقا شکایت کردیم ازش،من یه اشتباهی کردم یمدت باهاش در ارتباط بودم این یارو بشدت فحاش و عصبی،جوری که بحث خیلی معمولی میکردیم فحش خار مادر میداد،فحش زشتتتت ...منم بعد یمدت گفتم نمیخوام دیگه ولی ولم نمیکرد،انقدر بخاطرش دادگاهو پاسگاه رفتیم،فک کن سره ظهر تعطیل میشدم کوچمونم خلوت با موتور میومد اذیتم میکرد یبار با اسید اومد جلوم اسیدو ریخت رو زمین دووود ازش بلند شد،یبار با چاقو ...واقعا امیدوارم تقاصشو بده

خوشحالم که کارمای کاراشونو دیدن چون بدجوری طرفدار حقم بله دقیقا بی اعتنایی حسابی حرصشون رو میاره و م ...

حق داری عزیزم.

یه سری آدما رو باید ازشون دوری کرد؛ اگه جلو چشمشون باشی بهت می پرن. اون کیس شمام دقیقا ازین آدماست.

من قبلا یه جا کار می‌کردم یه همکار اینجوری داشتم ؛ همه می‌دونستن باید جلو چشمش نباشن ینی وقتی میومد هر کسی میرفت تو یه اتاقی (محل کارمون اتاق زیاد داره). 

در این حد بود که حتی ظرفیت نداشت بهش سلام کنی. به هرکی سلامش میکرد، طمع می‌کرد اذیتش کنه.

شمام به نظرم زیادی با این آدم راه اومدی و زیادی باشخصیت بودی. این آدم ازون آدمای هار و پاچه پارس. بعدا می فهمی واقعا لیاقت نداشت حتی سلامش کنی. ولی درکت می کنم سخته آدم همیشه سکوت کنه.

اگه دوباره پیام داد بگو یه بار دیگه پیام بدی ازت شکایت میکنم. و واقعا هم این کارو بکن تا ببینه هستی سر حرفت.

بله اتفاقا شکایت کردیم ازش،من یه اشتباهی کردم یمدت باهاش در ارتباط بودم این یارو بشدت فحاش و عصبی،جو ...

وای خدای من چقدر وحشتناک از اسید استفاده کرده بود 

عزیزم چقدر بدشانسی آوردی که ی همچین کسی بهت گیر داده بوده.

خداروشکر که بخیر گذشت 

تقاص کارشو اگر تو این دنیا نده ولی حتما اون دنیا به سزای عملش می‌رسه 

البته شاید هم خدا تو کمرش زده 

حق داری عزیزم.یه سری آدما رو باید ازشون دوری کرد؛ اگه جلو چشمشون باشی بهت می پرن. اون کیس شمام دقیقا ...

اوه اوه دراین حد بد بود که سلامم نمیشد بهش کرد 

ی پسریم تو دانشگاه ما داشتیم که همه ازش فرار میکردن چون بشدت زبون دراز، بداخلاق و پرحرف بود 

ی سلام مثلا بهش میکردم بعدش سه ساعت همينطور حرف می‌زد، من شنونده ی خوبیم ولی هرچیزی حدی داره، زیادی وقت آدمو گرفتن با کلی صحبت کردن خیلی زشته 

ی بار بهش گفتم ببخشید باید برم کار دارم بعد ابراز تاسف کرد برام و گف احترام حالیت نیس دختر مثلا دارم صحبت میکنما،

یا به استادا مدام بی احترامی میکرد،

ی بار باعث شد استاد غش کنه از بس حرصش داد، اصلا فضا خیلی بد شده بود و من خیلی گریه کردم برای استاد، دلم سوخت براش ، البته رقت انگیز واقعی که استاد نبود 

یا ی بار وارد شد خواست استادو کتک بزنه ولی جلوشو گرفتن 

و هزاران داستان دیگه

هروقت دانشگاه میومد معرکه راه مینداخت 😂

این بارها تعلیق میشد، موندم چرا اخراجش نمیکردن انگار وصل بود به جایی 

بعضیا که اصلا حرفای منو دربارش باور نمیکردن، میگفتن مگه میشه ی نفر دراین حد رد داده باشه 😂

واقعا بعضیا ی کوچولوعم باهاشون نمیشه خوب بود، سریع پرو و بی ادب بودنشونو نشون میدن 

کسیکه برای آرامش خودش ارزش قائل باشه، براحتی دوری میکنه از اینجور بیچاره ها

اینجور مریضا، قشنگ با رفتارشون به ما دارن نشون میدن که لایق این نیستن که کسی باهاشون با احترام رفتار کنه 

متاسفانه خودشون رو هم نرمال میبینن پس حاضرم نمیشن پیش تراپیست برن و همینطور اینو اون آزار میدن چون بهرحال آدما باهم فرق دارن از لحاظ نوع احساسات و یکی بااینکه میدونه اینا روانین ولی بازم ناراحت میشه 

یکیم کاملا بیخیاله 

من خودم حساسم و واقعا ناراحت شدم از این همه فحش 

ولی خب بلاکش کردم و اگه با خطای مختلف مدام مزاحم شه، شکایت باید کنم چون با این خطش خیلی زنگ زده بوده برای دعوا، نزدیک بیست بار 

ولی خیلی خداروشکر میکنم که نه آدرس خونمونو بلده و نه هم شهریمه