پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5389 عنوان دعای ذکری چیزی هست از شر همسایه بد راحت بشیم😵💫😵💫 274 بازدید | 33 پست هرسری با یه بهانه میفته به جونمون تازه دوستش اسباب کشی کرده شدن دیوار به دیوار باهم متحد میشن ما رو اذیت میکنن هرسری یه جور با یه بهانه نفرین اثر نداره دعا برای اینکه اصلاح بشن اثر ندارهیکی که نفسش میگره میشه دعا چیزی کنه دست سر ما بردارن 🙏 برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲 امروز | 03:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6343 ما سه بار درگیری لفظی داشتیم قشنگ شستم گذاشتمش کنار جرعت نمیکنه نطوق بکشهپ.ن: مرده بیشعور لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
آدم_برفي_1 عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 3845 دو تا خروس بیار بزار تو پشت بوم سمت خونه اونها . ما خروس داشتیم همسایه اومد شکایت . گفت این خروس ها برامون آرامش نزاشتن . الان دیگه خروس ندارم .
نازترین عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6487 وا چیکار میکنه مگه که انقدر شاکی ای کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
seepidedam عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 5857 نمیدونم باهمسایه اصلا ارتباط نداریم هیچوقت با همسایه صمیمی نشو اگه موضوعس پیش بیاداز دستش نمیتونی خلاص شی ما فقط در حد سلام اگر اتفاقی همدیگرو ببینیم
lilioum عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 740 درکت میکنمما هم این مشکلو داریم خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M
پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5389 ذکر ۱۱۰ زنگ زدیم پشت هم درمیان میگن این دروغ میگه برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5389 به نیت دور شدنشون ۹مرتبه سوره کوثر بخون مرسی میخونم برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5389 نمیدونم باهمسایه اصلا ارتباط نداریم هیچوقت با همسایه صمیمی نشو اگه موضوعس پیش بیاداز دستش نمیتونی خل ... ما اصلا باهم حرف هم نمیزنم حتی سلام ولی ما رو ول نمکنن شدیم سرگمیشون!! برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5389 وا چیکار میکنه مگه که انقدر شاکی ای امروز پلیس اورده بود کلی تهمت دروغین ما هاج واج دهنمون باز مونده بودنمیتونم ماجراش بگم میترسم بخونه اکانتم رو بفهمه برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
seepidedam عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 5857 ما اصلا باهم حرف هم نمیزنم حتی سلام ولی ما رو ول نمکنن شدیم سرگمیشون!! یعنی چی اگه محلشون نمیزاری که مشکلی پیش نمیاد
نازترین عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6487 امروز پلیس اورده بود کلی تهمت دروغین ما هاج واج دهنمون باز مونده بودنمیتونم ماجراش بگم میترسم بخونه ... چمیدونم والا حالا همسایه شما کجا بوده چهار صبح تاپیک شمارو بخونه! در کل ولی همسایه بد خیلییی خیلییی بده کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻