2777
2789
عنوان

چقدر دیروز اعصابم خورد شد

279 بازدید | 31 پست

من معلمم دیروز رفتم مدرسه بعد کل همکارا هم اومده بودند. داشتم چادرمو آویزون میکردم که یه دفعه یه دانش آموز با مامانش اومد با حالت داد و بیداد مامنش میگفت چرا دیروز سر کلاس شما دختر من دوستش دست کرده توی جیب دختر من پروژه‌شو برداشته و پاره کرده شما چیزی نگفتی و .... داد میزدااا

بعد من اصصصلا حضور ذهن نداشتم چی میگه همینطوری هاج و واج مونده بودم که این اصلا کدوم کلاسه. ماشالله هر کلاس ۵۰ نفره این حالت تهاجمی داشت حرف میزد چیزی یادم نمیومد

من گفتم من یادم نمیاد همچین اتفاقی افتاده باشه

بعد دوستشم اومد اونم تایید کرد که سر کلاس شما بوده و... منم همچنان تو شوک بودم گفتم تکذیب میکنم اینطور نیست. یکدفعه یادم افتاده این یه پروژه پاره به من داده و من بهش گفتم این یک صفحه‌ش چرا پاره‌ست گفت دوستم بوده و بهش گفتم برو همین صفحه که پاره‌ست رو پاک نویسش کن. همین

یعنی اون ماجرای اصلی سر کلاس من اتفاق نیفتاده بود فقط همین قسمتش بود

گفتم  اون پروژه رو میگی بعد ماجرا رو گفتم ولی نگفتم که سر کلاس من پاره نکرده چون معاون اومد وسط حرفم پرید نذاشت باهاش حرف بزنم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تا لحظه آخر درس داده بودم و ده دقیقه آخرم امتحان گرفته بودم بخاطر همین اصلا کلاسم آروم بود و همچین ماجرایی سر کلاس من اتفاق نیفتاده بود و من وقت نکردم در دفاع از خودم این حرفا رو بزنم

پیش همکارام ضایع شدم چون حس کردم فکر میکنن نتونستم کلاسم رو کنترل کنم و تازه اولش تکذیب میکردم بعد یهو یادم اومد پروژه پاره رو. یه جوری بود انگار میخواستم همه جی رو تکذیب کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعیت اذیت کننده ای بوده، حق داشتین مودبانه و آرام هم میتونستن ماجرا رو براتون تعریف کنن

مامانش انقد بی ادبانه و با داد و بیداد داشت حرف میزد من اصلا هنگ کرده بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1سال پیش دانشگاه میرفتم  یکی از استادا نمره کم داده بود ی همچین چیزی دختره رفته بود به مادرش گفته بود مادرش اومد داد بیداد موهای استاد گرفت از پلهه ها میکشوند بخدا کل دانشگاه مونده بودن زنه خیلی سلطه بود اصلا اجازه نداد استاد حرف بزنه

کلاساتون دوربین نداره؟؟

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
1سال پیش دانشگاه میرفتم یکی از استادا نمره کم داده بود ی همچین چیزی دختره رفته بود به مادرش گفته بو ...

وای تو دانشگااه؟😐😐

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

1سال پیش دانشگاه میرفتم یکی از استادا نمره کم داده بود ی همچین چیزی دختره رفته بود به مادرش گفته بو ...

کدوم دانشگاه؟؟؟😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
حق داشتی. ولی خوب نتونستی از خودت دفاع کنی

خیلی ناراحت شدم مخصوصا مامانش داشت بی ادبانه و با لحن تحقیر آمیز حرف میزد هنگ کرده بودم و توی شوک بودم

البته معاونم پشت من درومد

و من بعدا برای معاون همه جی رو گفتم ولی ای کاش جلوی همکارا کامل ماجرا رو میگفتم که اینطور تحقیر نشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تا لحظه آخر درس داده بودم و ده دقیقه آخرم امتحان گرفته بودم بخاطر همین اصلا کلاسم آروم بود و همچی ...

عین خواهر شوهر من 

یکبار از دست اولیا گریه می کرد 

می گفت نتونستم از خودم دفاع کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40