2777
2789
عنوان

بچه هااا کمکککک😭😭

356 بازدید | 44 پست

دوستان تاپیکای قبلیم هم گفتم عفونت دارم چن ماهیه هرجقد قرص میخورم اثر نداره امروز دیدم یچیزی رو کشاله رانم دراومده عین وقتیه که توگرما میسوزه ملتهب قرمز سوزش عین همونه ولی امکان نداره تو این هوا بسوزه سرچ کردم گفته شاید بخاطر عفونته قارج زده چه غلطی بکنم هرکاری میکنم خوب نمیشم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو و همسرت همزمان دارو مصرف کنید دکترتو عوض کن

دوتا دکتز مختلف رفتم هردو قرص عفونت باکتریایی دادن

یبارم از داروخونه گرفتم همونارو داد فقط یدونه هم ژل شستشو داد الان خیلی وقته رابطه نداشتم انقد تو رابطه سوزش دارم هرجا علائمارو میگم میگن عفونت قارچیه ولی هردگتری میرم قرص عفونت باکتریایی میده

شورت میپوشین؟اگر اره درمان فایده نداره من مجردم همیشه عفونت و قارچ داشتم هر وقتم آزمایش می‌دادم عفون ...

یمدت کلا نپوشید چون اولاش خارش حتا نمیزاشت شبا بخوابم ولی بازم فایده نداشت الان خارشم مثل قبل نیست ولی بازم هستالان چندماهیی میشه هرراهیو امتحان کردم حتا خونگی

تو سایت گفته بودن سرکه سفید..

با پنبه روزی چندبار بزن...بعضیا هم گفته بودن توی لگن با آب قاتی کن بشین توش که خب سخته این

نمیدونم واسه قارچ یا باکتریه رو یکیش ولی جواب میده شایدم دوتاش

عزیزم بشین تو آب نمک خیلی خوبه ضد عفونی می‌کنه چند بار امتحان کن قرص هاتم مرتب بخور

اینم امتحان کردم کلی فقط یکزوز جوابه

اولین بار که رفتم دکتر قرص خوردم کامل خوب شده بود نصفه ول کردم انقد گفتن زیاد نخور ضرر داره ول کردم بعد دوباره برگشت از اون به بعد هرچقد خوردم دیگه اثر نداشت هرروز مرتب میخوردم ولی دیگه اثر نداشت

تو سایت گفته بودن سرکه سفید..با پنبه روزی چندبار بزن...بعضیا هم گفته بودن توی لگن با آب قاتی کن بشین ...

هردوتاشو کردم هم سرکه زدم هم تو آب ریختم هم بانمک کردم روشای تونگی فقط یروز جوابن بعدش میشه همون

پس این زخما چیه دراومده خیلی میترسم😭

شاید اینقدر خاروندی زخم شده چون منم همین طور شده بودم.. ولی سرکه روم جواب داد..

روزی چندبار بزن..

من سرکه میزدم عین آب رو آتیش بود واقعا فقط بو میده دیگه

شاید اینقدر خاروندی زخم شده چون منم همین طور شده بودم.. ولی سرکه روم جواب داد..روزی چندبار بزن..من س ...

نه اتفاقا اون قسمتو اصلا نمیخارونم چون کشاله رانه واژنم که نیس امروز اینجوری شد نمیدونم چرا دیدم خیلی ترسیدم انقد افتضاح شده

اینم امتحان کردم کلی فقط یکزوز جوابهاولین بار که رفتم دکتر قرص خوردم کامل خوب شده بود نصفه ول کردم ا ...

عزیزم چند بار امتحان کن وقتی یک روز جوابه فرداش که هم امتحان که قشنگ ضد عفونی بشه هم اینکه سرکه بزن شورت اصلا نپوش