2777
2789
راز خوشبختیتون چیه

من کلا زندگی رو سخت نمی‌گیرم و اولویتم خودم و زندگیم و شوهرمه و به نظر هیچکسی اهمیت نمیدم اجازه دخالت نمیدم سر خانواده و همسایه و فک و فامیل هم با شوهرم بحث نمیکنم در مقابل هم شوهرمم اینطوریه شاید رازش همین باشه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

ازدواج های زمان الانه باید با عقل باشه عاقلی نه با احساس ،اونم بایک شرط فقط دیگه هیچ مشکلی نمیخوره ا ...

این حرفا هم دری وری 

من الان همسرم هیچ کدومه این اخلاقای بد ندار 

ولی بنظرم مهمه ک طرفت بدلتم بشینه 

هم عقل هم تا حدودی دل ادمم مهمه

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیه مگه با وجود مخالفت قرار نیست شریک زندگیه ما باب میل و مورد علاقه مامان بابا باشه اونا به موقع ...

عزیزم منم با وجود مخالفت بوده .‌. اینکه حمایت نداری این بده اینکه تا صدات در بیاد بگن خودت کردی و بگن آدمی نه خودش بیفته خودشم گریه نمیکنه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
رابطه ای که توش از خودگذشتگی باشه طرف رو به نارضایتی میرسونه .... عشق خیلی وقتا باعث از خودگذشتگی می ...

آدم میترسه واقعن... نمی‌دونم باید چیکار کنم انگار بین صد راه گیر کردم

خب چیه مگه با وجود مخالفت قرار نیست شریک زندگیه ما باب میل و مورد علاقه مامان بابا باشه اونا به موقع ...

الان مشکلی نداری تو زندگیت ینی؟؟؟ چون منم ی سری مخالفتا دارم ولی نمیتونم بگذرم از اونی ک دوسش دارم

این حرفا هم دری وری من الان همسرم هیچ کدومه این اخلاقای بد ندار ولی بنظرم مهمه ک طرفت بدلتم بشینه هم ...

دیگه ازدواجای الان تا طرف به دلت نشینه باب میلت نباشه ک نیست 

آدم میترسه واقعن... نمی‌دونم باید چیکار کنم انگار بین صد راه گیر کردم

ترس نداره عاقلانه برو جلو ... دل و عقل باهم .... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
عزیزم منم با وجود مخالفت بوده .‌. اینکه حمایت نداری این بده اینکه تا صدات در بیاد بگن خودت کردی و بگ ...

خانواده من این مدلی‌ان که چیزی رو هم اونا انتخاب کنن‌ بازم مسئولیت و وبالش به گردن منه . پس ترجیح دادم چه خوب چه بد خودم انتخاب کنم برامم‌ مهم نیست که چه نظری دارن من یه عمر قراره با بد و خوب این زندگی بسازم پس چه بهتر که خودم انتخاب کرده باشم نه دیگران .

یه نمونش انتخاب رشتم به اجبار علاقمو ازم گرفتن و فرستادنم چیزی که خودشون خواستن تهش هم  چیزی از تو اون درس در نیومد که هیچ افسردگی هم گرفتم و زندگیم زیر و رو شد آخر سر انداختن گردن خودم گفتن خودت خواستی اگر نمی‌خواستی که حرف ما رو گوش نمی‌دادی 😑

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

این حرفا هم دری وری من الان همسرم هیچ کدومه این اخلاقای بد ندار ولی بنظرم مهمه ک طرفت بدلتم بشینه هم ...

دارین میگین همسرتون اخلاق های بد نداره ولی ب دل شما نمیشینه!! خب مشکل از شما هست نه همسرتون پس شما بایددنبال اصلاح سازی خودتون باشین  اونم با حضوری رفتن ها پیش مشاور خانواده تلاش ب خودسازی کنید 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
خانواده من این مدلی‌ان که چیزی رو هم اونا انتخاب کنن‌ بازم مسئولیت و وبالش به گردن منه . پس ترجیح دا ...

خداروشکر بهترین تصمیم رو گرفتی ...انشاالله خوش و خوشبخت باشی

الان مشکلی نداری تو زندگیت ینی؟؟؟ چون منم ی سری مخالفتا دارم ولی نمیتونم بگذرم از اونی ک دوسش دارم

با شوهرم هیچوقت مشکلی نداشتیم با هم و هنوزم مثل لحظه اولی که دیدمش و به دلم نشست دوسش دارم . با همه احترامی که برای بابام قائلم اما بابام چه خوشش بیاد از شوهرم چه نیاد برام مهم نیست این منم که قراره عمرمو با این آدم شریک بشم باهاش شاد باشم باهاش غمگین باشم و ... نه بابام . 

خداروشکر بهترین تصمیم رو گرفتی ...انشاالله خوش و خوشبخت باشی

ممنون .

همچنین 

با شوهرم هیچوقت مشکلی نداشتیم با هم و هنوزم مثل لحظه اولی که دیدمش و به دلم نشست دوسش دارم . با همه ...

صد درصد همینم درسته..قرار نیست بقیه خوششون بیاد و انتخاب بقیه باشه