2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعضیا توی عشق هم خوش شانسن عاشق آدم درستش میشن اینا میتونن بگن بله خیلیم خوب بوده ولی خب وقتی طرف عاشق یه آدم بی سروپا با کلی رد فلگ بشه تهشم میگه عشق چیز خوبی نبود اصلا نمیشه به صورت کلی به قضیه نگاه کرد

آره شکر خدااااا ببین خوشبختی به پول و سفر نیستاااا همینکه کنارش احساس امنیت داشته باشی دل بده به دلت

در این حدم درست نیست  پول هم مهمه امنیت مالی هم داریم وقتی نتونی سالی چند دست لباس بخری دندون خرابتو درست کنی یا یه مسافرت بری  چه حس امنیتی میگیری نمیخواد ازت در مقابل اژدها مواظبت کنه که درسته همه چی فقط پول نیست ولی باید تا حدی که بتونه تامین کنه باشه

ببین بعضیا توی عشق هم خوش شانسن عاشق آدم درستش میشن اینا میتونن بگن بله خیلیم خوب بوده ولی خب وقتی ط ...

من طرفم آدم بدی نیستا ولی اون چیزی ک بایدو ازش نمیبینم

ازدواج های زمان الانه باید با عقل باشه عاقلی نه با احساس ،اونم بایک شرط فقط دیگه هیچ مشکلی نمیخوره اون خانم در زندگیش با یک شرط قید در سند ازدواجش اون شرط هم این هست که اون آقا حق کوچکترین برخورد عصبی حتی فحش و دشنام و ناسزا توهین و تهمت و برخورد فیزیکی عصبی نداره وحق ازدواج موقت و ارتباط هیچ گونه ارتباط نامشروع نداره واگه یک مورد داشت پذیرا شرط حق طلاق و نداشتن حق حضانت بچه و ادامه زندگی فقط بارضایت خانم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده