2777
2789
اینکه بد نیس😐😂

بده بازم ته قلبم دوست دارم بیاد ولی چون میدونم غیر مککنه بیخیالش شدم☹️😂

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

کدوتون مقصر بودید ؟

من ولی اونم خبری نگرفت 

ببین ی مشکلی پیش اومد از سمت من قرار شد ی مدت نباشم خودم برم سراغش ولی نشد اونم پیگیر نشد .... 

بنظرت فکر میکنه پیچوندمش ؟ یا بخاطر همون مشکل بزرگم نتونستم برم سمتش ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر همش به نامزدت فکر کن 😍

دارم سعی میکنم همینکارو کنم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

ای بابا..

سه سال باهاش بودم ببین هر دختری جای من بود ولش میکرد با کاراش رفتاراش حرفاش در شگستناش سرد بودنش ولی من موندم خودش حتی می‌گفت تو مثل فرشته ای ولی اومد گفت با دکتر رل زدم

همه چیز درست میشه

چرا انقد مهمه واستون که اکستون برگرده

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

من ولی اونم خبری نگرفت ببین ی مشکلی پیش اومد از سمت من قرار شد ی مدت نباشم خودم برم سراغش ولی نشد او ...

خودت اخلاقش دستته بهتر میدونی، ولی وقتی گفتی خودم میام سمتت دیگه تو باید می‌رفتی ولی خب آدم کسی رو دوست داشته باشه پیگیرش میشه 

همه چیز درست میشه

اون خیانت کرد

اگه برای خودت ارزش قائلی نباید اصلا بهش فکر کنی چه برسه به اینکه منتظر برگشتنش باشی ؛ یه مدت خودتو سرگرم کن به لطف خدا از سرت میفته همش ارزش خودتو برای خودت یادآوری کن تو خدا به اون بزرگیشی برات بهترینارو میخواد ارزش برات قائله نباید درگیر چنین آدمی باشی ؛)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

دیر بوده برگشتی؟

یه کات ۱ ساله هم داشتم با ایشون . 

بله برگشتم . خودم کات کرده بودم ولی با توجه به شرایط رابطه دوباره خواستیم از نو شروع کنیم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خودش گف؟؟شاید الکی گفته ک تو بری و کمتر اذیت شی با کاراش !!

خودش گفت یک ماه باهام سرد بود پنج روز پنج روز پیام نمی‌داد منم سعی میکردم چیزی نگم که ولم نکنه حتی دوبار بهش گفتم اگه دیگه نمیخوای بگو گفت نه اینجوری نیست ولی یهو اومد گفت رل زدم دیگه پیام نده 💔

همه چیز درست میشه