2777
2789
عنوان

مسئولین مدرسه دخترم نکردن برا روز پرستار ی تبریک خشک بگن بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 51 پست

روزت مبارک

ولی مدارس دولتی با اون همه دانش آموز

والدین یکی مهندس ، یعنی روز مهندس رو باید تبریک بگن ؟

روز معلم

روز آرایشگر

روز پرستار

روز پزشک

روز ....

فکر نمیکنم اینقدر بی دغدغه باشن که یادشون بمونه !!!!!!

(    )

اسی ، کامنتا رو که خوندم فهمیدم چرا کسی تبریک نگفت ، جدا از اینکه یادشون رفته یا ادبشو نداشتن ، احتمالا حسودی شون میشد بهت ، آخه اگه صرفا روز پرستار بود دلیلی نداشت تبریک بگن ولی اگه جشنی به این مناسبت بوده و شما هم کلی هدیه به عنوان یک پرستار دادین طبیعتا یه تبریک رو باید میگفتن دیگه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستار بودن و خدمات دادن به بیماران در بیمارستان 

شما رو نسبت به بقیه مادران مدرسه متمایز نمی کنه

شما در بیمارستان خدمات میدین

خانمای خانه دار به خانواده خودشون خدمات میدن

تفاوتی بین تون نیست 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

وا میگم کلی برا جشن کمک کردمباهام چشم تو چشم شدن بارها ی تبریک خشک نگفتنشما بود ب ناراحت نمی شدیهم ا ...

روز پدر مادر هم تبریک نمیگیم به خودشون‌ چه انتظاراتی داری 

زورت به مادرهای خانه دار رسیده 

بیخیال بابا افتاده باش