2777
2789
عنوان

شوهرم عذابم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 54 پست
فقط بچه هامو میخوام همین

بچه هات؟ دو روز پیشش باشن جلو عشق و حالشو بگیرن کسی نباشه غذا درس کنه خانواده شوهرتم که نمیان دو تا بچه بزرگ کنن به غلط کردن میوفته اون میگه بچه هامو میگیرم اهرم فشار بشه که تو بمونی سرسخت باش با یه وکیل برو مشورت کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهو حمله میکنه چجوری فیلم بگیرماولین کاری که میکنه گوشیمو میگیره به کسی زنگ نزنم کمک بخوام

گوشی دیگه از خانوادت بگیر خونه یکم بهم ریخته باشه نتونه گوشی و ببینه زرنگ باشی کلی کار میتونی بکنی ، به ضبط صدا اکتفا نکن فقط ویدئو 

بچه هات؟ دو روز پیشش باشن جلو عشق و حالشو بگیرن کسی نباشه غذا درس کنه خانواده شوهرتم که نمیان دو تا ...

وکیل بابام گفت همه چیو اوکی میکنم بازم گفتم اگه نتونه چی، بدون بچه هام یه روزم دووم نمیارم

پدرو مادرم التماس میکنن میگن جدل شو، بچه هام میگن جداشو، من احمقم

تحت هیچ شرایطی قهر نکن از خونه نرو بیرون،  فقط وقتی کمکت میزنه شدید فرداش برو پزشک قانونی یا اگه میتونی همونجا ، بهتره ۳ تا ۴تا پرونده پزشکی داشته باشی اینطوری حق طلاق بهت میدن 

متونه وکیل خوب نجاتت میده تردید نکن خدا حق و به حق دار میرسونه فقط تحقیق کن وکیل خبره باشه

اره کارش خوبه

من هرروز به خدا میگم وکیلم تویی همه کسو کارم تویی نجاتم بده، همه لحظه هام پرشده از التماس به خدا

نه دوربین نمیخواد یه گوشی ساده سامسونگ بخر که بتونه فقط فیلم بگیره همین تو زرنگ تر باش به خدا توکل ک ...

عزیزم خدا خیرت بده خدا بهت بهترینهارو بده که اینجور ارومم کردی، مثل اتیش داشتم میسوختم از اینهمه ظلم و ستمش، امشب عذابم داد تو ارومم کردی گلم

زمان میبره عزیزدلم بایدصبورباشی اگر بچه داری خودتو بزن به کرگوشی اگرنه بروبرای همیشه

میدونم عزیزم، صبر تنها کاریه که خیلی خوب بلدم، همه بهم میگن تو اسطوره صبری ولی دیگه بریدم نمیکشه اعصابم

عزیزم همونقد که اون پدرسوخته و شیاده من ساده و دلرحمم

دل رحم؟ ببخشید گلم ولی این حماقته حتی خدا و اهل بیت لعن کردن کسی و که زیر بار ظلم میره با اینکه توانایی داره از حق خودش دفاع نمیکنه تا کی میخوای اینطوری زندگی کنی 

اره کارش خوبهمن هرروز به خدا میگم وکیلم تویی همه کسو کارم تویی نجاتم بده، همه لحظه هام پرشده از التم ...

از خدا چه توقعی دادی؟ بیاد دست تو بگیره ببره تو رو پیش وکیل طلاق تو بگیره؟ خدا اول عقل داده از عقلت و مشورت اطرافیانت استفاده کن بعد کمک بخواه با چه کنم چه کنم مشکلی حل نمیشه باید تلاش کنی خدا گفته یه قدم بردار من صد قدم بهت کمک میکنم و به سمتت میام تا یک قدم و برنداری هیچ اتفاقی نمیوفته