2777
2789
عنوان

شوهرم عذابم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرو مادرم التماس میکنن میگن جدل شو، بچه هام میگن جداشو، من احمقم

برو روان شناس بلکه اونا کمکت کنن جدا بشی میدونی چند سال دیگه که پیر شدی میره زن صیغه میکنه خودت و نجات بده مدیون خودت و بچه هات و خانوادت نشو

۱۰ و ۱۲ ساله

۱۸ ساله بشن میتونن بیان پیشت ، هفته ای دوبار میان پیشت شاید وقتی دخترات به قاضی اصرار کنن پیش مامانم بشم قبول کنن ، برای حضانت بچه هات وقتی کتکت میزنه برو پزشک قانونی اگه میتونی مدرک موثق پیدا کن که بتونی خیانتشو ثابت کنی ازش یواشکی فیلم بگیر وقتی بددهنی میکنه و خشونت میکنه کتک میزنه اینها همه کلی مدرک علیه اش که حضانت بچه هاتو بگیری 

میفرستنش دکتر اعصاب کع ثابت بشه روانیه؟

نه نیازی نیست تو فقط مدرک جمع کن از کتک زدناش فحاشی کردنش از کل کارهای اشتباهش فیلم بگیر گوشی و یه جایی بزار که نفهمه به بچه هاتم نگو که یه وقت از دهنشون نپره صبر کن کلی فیلم بگیر تو تاریخ های متفاوت اشتباهات شو بگو بگو خیانت کردی دزدی. کردی بزار اعتراف کنه همه رو مدرک کن حتی بگو ارثم و بالا کشیدی دزدیدی اینا همه رو تو دعوا ازش اعتراف بگیر 

۱۸ ساله بشن میتونن بیان پیشت ، هفته ای دوبار میان پیشت شاید وقتی دخترات به قاضی اصرار کنن پیش مامانم ...

یهو حمله میکنه چجوری فیلم بگیرم

اولین کاری که میکنه گوشیمو میگیره به کسی زنگ نزنم کمک بخوام