2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینجورین😑😑😵‍💫

184 بازدید | 15 پست

تا یکم بهش رو میدم ناله هاش شروع میشه

من اصلا روتین زندگیمو دوست دارم از غذا پختن تا شستن یا درس و کتابام ،شستن لباس ،رو کیفم این کارا رو میکنم لذت میبرم از زندگیم 

امشب شام از بیرون گرفت ،خوردیم و من یه چای خوش عطر دم کردم برای خودم ریختم برم تراس یکم از فضا و هوای پاییز و شب لذت ببرم ،اومد پیشم همینجووووری انرژی منفی ساطع میکنه ،مودم بده ،افسردگی گرفتم ،فلانم بیسارم ،مشکلات زیاده یکم قوی باش مرد

اصلا دلم نمیخواست امشب خراب کنه ،همش استرسشو بهم وارد میکنه😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با شما حرف میزنه که آروم بشه

میدونی خسته شدم ،حرفای تکراری و هزار بار براش میگم ،دیگه انقدر حرف زدیم و جمله جدید ندارم آرومش کنم فقط سکوت میکنم ،من دلم میخواد اونم یه تغییری تو خودش بده

منم خیلی بدم میاد یکی بیخ گوشم از این حرفا بزنه اصلا کشش ندارم خودم صد تا مشکل دارم دیگه نمیخام مشکل ...

ادم دلش میخواد همراهی کنه ولی منم انقدر قوی نیستم تو روحیم اثر میذاره ،هر بار حرف جدی میزنیم راجع به حس و حالش فرداش واقعا انگار شارژ ندارم

میدونی خسته شدم ،حرفای تکراری و هزار بار براش میگم ،دیگه انقدر حرف زدیم و جمله جدید ندارم آرومش کنم ...

شماام حق داری..

اونم حتما فشار اجتماعی خانوادگی یا روحیش خیلی زیاد باشه

فقط حرف زدن با تو آرومش میکنه

دقت کردی ؟اخ اینجام درد میکنه اخ قسط رو باید بدم....اونم دقیقاً یه تایمی که میخای خوش باشی مشکلاتو فراموش کنی به هیچی فک نکنی وفقط لذت ببری حتی از یه استکان چای 

ولی اینطور مواقع با زبون نرم میشه بحثو عوض کرد

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

دقت کردی ؟اخ اینجام درد میکنه اخ قسط رو باید بدم....اونم دقیقاً یه تایمی که میخای خوش باشی مشکلاتو ف ...

دقیقا ،سعی میکنم عوض کنم 

شوهرم یهو میاد میگه اصلا امشب حالم خوش نیست ،چقدر دلم گرفته ،منم مجبورم بپرسم چیزی شده؟ مشکلی پیش اومده؟ اینطوری میوفتم تو تله ،اخه واقعا یه جوری میگه انگار فردا قراره کت بسته ببرنش زندان😑😵‍💫😂

دقیقا ،سعی میکنم عوض کنم شوهرم یهو میاد میگه اصلا امشب حالم خوش نیست ،چقدر دلم گرفته ،منم مجبورم بپر ...

دقیقاً همسر منو میگی 

الان که تاپیک خلوته بزار یه چیزی بهت بگم عین بچه هستن بچه های ریش سبیل دار 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊