2777
2789
عنوان

کهیررر

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 41 پست
من یک نوع کهیر زدم که نمیره جاش خارش هم نداره ..مثل لک مونده وقتی فلفل میخورم اون لک ها قرمز میشن وق ...

ولی مال من بشدت قرمزه و میخاره الان به تموم کسایی که بدنشون سالمه و خارش نداره حسودی میکنم خوشبحالتوووون

چقد خوب که طول نکشید خب در اثر چی اونجوری شده بودی مرسی از کمکت به مامانم میگم درست کنه چون خیلی خار ...

رفتم بیمارستان پوست رازی گفت بخاطر خوراکی های حساسیت زا، مثل ادویه سس گوجه خود گوجه، رب بادمجون کلا اینجور چیزا تو بارداری حساسیت زا شده بود وگرنه قبلش میخوردم تا آخر بارداری اینارم نخوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی مال من بشدت قرمزه و میخاره الان به تموم کسایی که بدنشون سالمه و خارش نداره حسودی میکنم خوشبحالتو ...

نه بابا معلوم نیس اینا چیه ..من از تو نگران ترم .‌هوش مصنوعی زدم گفت کهیر حاد هست اگه نوع شدید باشه اندام های داخلی درگیر می‌کنه ..البته دکتر نرفتم باید برم ببینم چی میگه 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

دیر خوب شد ؟ چقدر طول کشید ینی ؟ الان جاش اصلا نیست؟و اینکه توام نقطه به نقطه بدنت زده بود ؟

بله ..خب حدود یک ماهی درگیرش بودم، الانم اصلا جاش نمونده 

بله کاملا نقطه نقطه ی بدنم زده بود ، خیلی وحشتناک بود.

نه قرص داد و آمپول و ی چیزی مثل لوسیون

پماد بتامتازون رو لکه ها بزن منم چندروزه درگیر اگزما شدم اگه میخای علتش را بدونی بایدآزمایش بدی 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن