2777
2789
عنوان

کهیررر

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 38 پست
چجوری فهمیدی در اثر اون اینجوری شدی شدت اون جوشا برا توام خیلی زیاد بود ؟ و چجوری خوب شدی

اره 

یه شب مهمونی اون لباس رو پوشیدم شب که اومدم خونه باشیم رو بیرون آوردم تا کل بدنم کهیر زده ای ترسیدم اینقدر می خوارید که تا صبح سه بار دوش گرفتم دو روز بعد خوب شد بعد هفته بعد دوباره امتحان کردم یه لباس دیگه با همون جنس بازم اون طوری شدم دیگه فهمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خوشبحالت پیش متخصص پوست رفتی ؟

نه خونه مامان بزرگم بودم

سریع بنده خدا لباس پوشید برد منو بیمارستان ولی خدایی یعنی هرجا هست دعاش میکنم کارش واقعا عالی بود بخش اورژانس دکتر عمومی

باربی_سایت🎀

ع هم اسم منی💘 چرا اونجوری شده بود و چیشد که رفت

عه...خوشبختم.. 🥰😍❤️

از بس گرمی خوده بودم ، شیره و سویق و معجون...

روزی سه لیوان جوشانده ی عناب و یه قاشق غذا خوری رب انار میخوردم ...

خیلی دیر خوب شد فکر نمیکردم که حتی جاشم نمونه...

عزیزم من تو بارداریم تمام بدنم کهیر زد انگار از گردن به پایین آبجوش ریختن دایره های توخالی دورش قرمز اصلا وحشتناک فکر میکردم دیگه هیچ وقت نمیره، یه نفر گفت گل ختمی بذار بحوشه یکم که جوشید رنگش زرد شد و خنک شد صاف کن توش پودر صدر بریز،مثل ماست میشه غلظتش بمال به همه جای بدنت ده دقیقه بمونه فکر کن انقدر حالم بد بود توی سرمای زمستون احساس میکردم همه جام میسوزه با شکم باردار میرفتم حموم اونو که میزدم از گردن به پایین آروم میشدم انقدر،هر روز اینکار کردم سر یه هفته تموم شد باورت نمیشه

عه...خوشبختم.. 🥰😍❤️از بس گرمی خوده بودم ، شیره و سویق و معجون...روزی سه لیوان جوشانده ی عناب و یه ...

دیر خوب شد ؟ چقدر طول کشید ینی ؟ الان جاش اصلا نیست؟

و اینکه توام نقطه به نقطه بدنت زده بود ؟ 

عزیزم من تو بارداریم تمام بدنم کهیر زد انگار از گردن به پایین آبجوش ریختن دایره های توخالی دورش قرمز ...

چقد خوب که طول نکشید خب در اثر چی اونجوری شده بودی مرسی از کمکت به مامانم میگم درست کنه چون خیلی خارش دارم 

من یک نوع کهیر زدم که نمیره جاش خارش هم نداره ..مثل لک مونده وقتی فلفل میخورم اون لک ها قرمز میشن وقتی نمی‌خورم فروکش میکن قهوه‌ای کم رنگ میمونه جاش  ولی نمیره 

میخواستم فردا برم دکتر ..که نشد 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍