marishir مدیر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 230 عنوان با تنهاییم کنار اومدم | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 33 پست بالاخره با تنهاییم بعداز جون کندن کنار اومدم دیگه منتظرش نیستم یکی گفت جادو شدین یکی گفت چشم خوردین من همه راه هارو رفتم تاثیری نداشت مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰 1404/08/07 | 01:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marishir مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 230 چه ظاهری چه مالی ازش بالاتر بودم جوری که کسی باورش نمیشد قبولش کنم ولی همیشه بالاش میبردم نتیجه اینکه به اندازه آدما نباید دست زد مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰
marishir مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 230 بذار بره گم شه لیاقت خوبی های تورو نداره ان شالله این سری یه مرد واقعی و مهربون بیاد سراغت وای دیگه فکر کن بتونم به کسی دل ببندم و تکیه کنم محاله مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰
zohinaz عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 1470 چه ظاهری چه مالی ازش بالاتر بودم جوری که کسی باورش نمیشد قبولش کنم ولی همیشه بالاش میبردم نتیجه اینک ... میگه اگه آدمارو بزرگ کنیم خودشونم باورشون میشه اون وقته که دیگه خودتم قبول ندارن
zohinaz عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 1470 وای دیگه فکر کن بتونم به کسی دل ببندم و تکیه کنم محاله 😔راست میگی واقعا سخته تو این زمونه به این آدمای بی ارزش اعتماد کنی