2777
2789
عنوان

با تنهاییم کنار اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 33 پست
من هنوز منتظرم..

گاهی ته دلم منتظرم ولی دیگه با تنهاییم کنار اومدم بااینکه هرررررر کاری کرد برای زجر دادنم ولی بازم امید دارم گاهی درست بشه

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرت زنده‌ست؟چه مرد‌بی‌رحمیهچطور دلش میاد یه ضعیفو کتک بزنه اخه

شوهرم منم جوری کتک میزد انگار پدرشو کشتم فکر کن برای مثلا خاموش کردن کولر یا ساده ترین درخواستم

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

ولی چه کنم که ازدواج دومم بود و نتونستم کاری کنم تا دوباره بچه اومد و اونم کستاخ تر شد

تو همچین آدمی رو دوست داشتی؟؟

ازدواج اولم چون خسیس بود به شدت و محبت نمیکرد این چون یه کم محبتم میکرد و دست و دلباز بود برام خدا شد و بدیهاشو نمیدیدم الانم که ولم کرده رفته 

خب ارثی چیزی نداریبرادری خواهری

خانوادم از اول بی پول بودن و بخاطر همینم شوهرم میگه من اگه سردرد بگیری قرصی برات نخرم کی برات میخره بدبخت کیو داری تو ی بی کس و کاری ....میگم مگه خدا منو بی کس نکرده بنظرت خودش هوامو نداره ؟؟؟ مگه کس و کار ادم بالاتر از خدان ؟؟؟ مگه پناه بی کسا خدا نبود ؟؟؟؟ اصلا مگه قرار نبود شوهر بشه پناه زن ...من دیگه رد دادم بخدایی خدا قسم

ازدواج اولم چون خسیس بود به شدت و محبت نمیکرد این چون یه کم محبتم میکرد و دست و دلباز بود برام خدا ش ...

آخ آخ خدا لعنت کنه مردای بی احساس و بی رحمو 

کلا گذاشت رفت؟؟

هر چیزی لیاقت میخواد که خیلیا ندارن

آخ آخ خدا لعنت کنه مردای بی احساس و بی رحمو کلا گذاشت رفت؟؟هر چیزی لیاقت میخواد که خیلیا ندارن

اره روزی که اومد خودش بود و رختای تنش و یه بدهی هنگفت قبولش کردم با همه چیش کنار اومدم تا سرپا شد هر روز با خانواده شوهر زندگی کردم و تحملشون کردم الان میگه تو بدرد من نمیخوری

خانوادم از اول بی پول بودن و بخاطر همینم شوهرم میگه من اگه سردرد بگیری قرصی برات نخرم کی برات میخره ...

والا این انقدر رحم نداره بابات زنده بود هم بهش چیزی میگفت این لعنتی کتکش میزد

خیلی هاره انگار

نه واقعا تنها راهش نزدیکی به خداست

اره روزی که اومد خودش بود و رختای تنش و یه بدهی هنگفت قبولش کردم با همه چیش کنار اومدم تا سرپا شد هر ...

بذار بره گم شه لیاقت خوبی های تورو نداره 

ان شالله این سری یه مرد واقعی و مهربون بیاد سراغت