2777
2789
عنوان

چرا انقد ویروس اچ پی وی همه گیر شده😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 59 پست
واسه چه مشکلی شما تست دادی؟

من یه ۱۰ سالیه التهاب دهانه رحم دارم که خوب نمیشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خیلی تو ایران شایع شده. تو این 4. 5 سال اخیر واقعا شایع شده. و نیازه مرتب تستشو داد و واکسنشم تزری ...

بنظر شما از رابطس یااینک میگن نهههه از جای الوده هم میشه گرفت درسته؟

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ۱۰ سالیه التهاب دهانه رحم دارم که خوب نمیشه

منم بخاطر زخم دهانه رحم دکتره گفت تست بده گوش ندادم چون هم از خودم مطمئنم هم شوهرم. رفتم اخرش فریز کردم. شما فریزم انجام دادی و خوب نشد؟

منم بخاطر زخم دهانه رحم دکتره گفت تست بده گوش ندادم چون هم از خودم مطمئنم هم شوهرم. رفتم اخرش فریز ک ...

نه فریز نکردم حقیقتا

اما هرچی تست و ازمایش بوده دادم😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

معلوم نیست اخر این بی بند وباریها به کجا میکشه

همش از یه تار موی ناقابل یه رفتار خارج از چارچوب اصول خدا شروع شد

حالا هی بگن نه اما ریشه همونه

نه فریز نکردم حقیقتااما هرچی تست و ازمایش بوده دادم😂

منم هرراهی و بگی رفتم اخرش فریز کردم اوزون تراپی و ایناهم انجام دادم اوکی نشد.. دیگه اخرش فریز کردم شماهم بکن شاید خوب شدی

بهداشت گاهي رايگان انجام ميده مث هفته قبل شايدم هنوز ادامه داشته باشهنميدونم ك راه ديگه هم داره يا ن ...

اون مامو گرافی بود

تست اچ پی وی نبود

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم هرراهی و بگی رفتم اخرش فریز کردم اوزون تراپی و ایناهم انجام دادم اوکی نشد.. دیگه اخرش فریز کردم ...

جدی

اثر داشت؟

ببین من خودم سال 401 گرفتم.  به شدت هم اذیت شدم.  

یعنی حال روحیم بدتر از حال جسمیم بود. 

چون به شوهرم شک کردم.  قسم خورد که خطایی نکرده.  منم از بابت اینکه ادم باخدا و اهل نمازه، کوتاه اومدم و سپردم به خدا.  

پارسال هم همسرم برا اولین بار دچارش شد.  

میگن تو اقایون چندین سال میتونه نهفته باشه ولی تو خانما خیلی زودتر بروز میکنه و البته برای خانما هم شدیدتره.  

در کل نمیدونم  از ژیلت آلوده بوده.  یا از همسرم.  یا از توالت عمومی.  

ولی من اینجا بعدها حتی دیدم که دختر مجرد و باکره و بدون رابطه جنسی،  هم علائمشو داشته. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻