2777
2789
عنوان

چرا انقد ویروس اچ پی وی همه گیر شده😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 59 پست
پس اینک میگن از رابطه نیست و از جای آلودس الکیه ؟ منم تو کتم نمیره بنظرم فقط از رابطس چون دوسه ساله ...

الثیه بابا این ویروس فقط از طریق مایعات بدن انتقال پیدا میکنه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهداشت گاهي رايگان انجام ميده مث هفته قبل شايدم هنوز ادامه داشته باشهنميدونم ك راه ديگه هم داره يا ن ...

بنظرم تماس پوستی و اینا همش چرت و پرته

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
اره دوتاش رايگان هست خب اون نمونه برداري انجام ميده رايگان خودت ميتوني ب ازمايشگاه هزينه زگيل هم بدي ...

😁😁😁 خب اینکه عزیزم شد همون حرف من 😁

اچ پی وی رایگان نبود و نیست 🌹

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پاپ اسمیر چیه از منم گرفتن

سرچ کنید عزیزم

سلامتی اونقدر ارزشش رو داره که براش دو تا مطلب بخونیم و سرچ کنیم 🌹

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بنظرم تماس پوستی و اینا همش چرت و پرته

نه بنظرم چرت نيست در شرايط خاصي ميشه ولي احتمالش كم هست مثلا فرض كن شلنگ اب هم ك در نظر بگيري بازم خيلي احتمال كمه ك ب طريقي بخوره ب زگيلي ك مثلا زخم بوده ترشحي داره بعد بخوره ب بدن نفر بعدي

يا چيزاي مشابه با احتمالات كم هست اينا رو ديگه راه انتقال حساب نميارن ولي من يكي ميترسم مثلا از ليزر تماسي با اينكه سلفون عوض ميكنن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

نه بنظرم چرت نيست در شرايط خاصي ميشه ولي احتمالش كم هست مثلا فرض كن شلنگ اب هم ك در نظر بگيري بازم خ ...

وای لیزرو گفتی. دقیقا منم یجا میرفتم سلفون عوض میکردن رولی بود. ترسیدم😑 من سه ساله زخم دارم بادارو و پلاسما خوب نشد. دکتره گفت تست اچ پی وی بده چون مطمئن بودم رابطه خارج از چهارچوب نداشتیم ندادم... و فریز کردم. اگه اچ پی وی بود نباید ضایعه میداشتم تواین سه سال؟ من هیچی نداشتم هیچ علائمی. بجز همون زخم ک مونده و کهنه شده 

وای لیزرو گفتی. دقیقا منم یجا میرفتم سلفون عوض میکردن رولی بود. ترسیدم😑 من سه ساله زخم دارم بادارو ...

۱. تایپ پرخطر علائم نداره

۲. حتی اگر بعد ازدواج دو تایی تون با هیچ کس دیگه نبودید، در گذشته چطور ؟

۳. چکاپ کردن، گارد گرفتن نداره مخصوصا شما که زخم دهانه رحم دارید

وای لیزرو گفتی. دقیقا منم یجا میرفتم سلفون عوض میکردن رولی بود. ترسیدم😑 من سه ساله زخم دارم بادارو ...

ممكنه روي پوست بيروني بدن چيزي نباشه ولي داخل رحمي باشه

بهتر بود تست ميدادي ولي دفعه بعد ك پاپ اسمير دادي اين موردم درخواست بده

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

۱. تایپ پرخطر علائم نداره۲. حتی اگر بعد ازدواج دو تایی تون با هیچ کس دیگه نبودید، در گذشته چطور ؟۳. ...

راجب گذشته هم مطمئنم.گارد نگرفتم بابت چکاب. فقط چون ۱۰ تاجای دیگم گفتن زخم معمولیه ک کهنه شده و فریز کن و گوش نداده بودم، اینسری گفتم فریز کنم تموم شه بره

ممكنه روي پوست بيروني بدن چيزي نباشه ولي داخل رحمي باشهبهتر بود تست ميدادي ولي دفعه بعد ك پاپ اسمير ...

مگه بعد فریز نتایج ازمایش درست درمیاد؟ 

راجب گذشته هم مطمئنم.گارد نگرفتم بابت چکاب. فقط چون ۱۰ تاجای دیگم گفتن زخم معمولیه ک کهنه شده و فریز ...

خود دانید

سلامتی خودتون هست به هر حال سود و ضررش مستقیم مال خودتون هست و صلاح مملکت خویش..... خسروان دانند

خود دانیدسلامتی خودتون هست به هر حال سود و ضررش مستقیم مال خودتون هست و صلاح مملکت خویش..... خسروان ...

شنیدم بعد فریز نتایج ازمایش درست درنمیاد. این واقعیه؟

راستی تستی ک دادی شما منفی شد ؟

بله عزیزم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟