2777
2789
عنوان

بعد چند وقت عروسی باردار شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 85 پست
چرا مگ چیشده

عزیزم پروسه اقدام فقط راحته بارداری شیر دهی و بچه داری خیلی پیچیده و سخته مخصوصا تازه زیر یه سقف رفتین نیازه دوسال زندگی کنید کاملا همو بشناسید درک کنید بدن همو 

خیلی مسائل دیگه بهت بگم خودتم میفهمی واقعا زوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دخالت میکنن مسخره میکنن

معذرت میخوام رک میگم اما اگه نتونی بشونی‌اشون سرجاشون وقت بچه‌دار شدن که هیچی وقت ازدواجت هم نبوده! 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

نه لزومابرای بعضیا بعد ۳۰ سخت میشهبعد۳۵ برای خیلیا سخت میشهصفر و صدی نیست ولی واقعیت اینه گولدن تایم ...

دقیقا بعد کسی ک دو سه تا میخاد باید چیکار کنه من عمم 35 سالگی باردارشد آلان 45 سالش دوتا دختر داره پسر میخاد ولی دیگ نمیشه

دقیقا بعد کسی ک دو سه تا میخاد باید چیکار کنه من عمم 35 سالگی باردارشد آلان 45 سالش دوتا دختر داره پ ...

می‌دونی اینکه غیرممکن نیست و زن هنوز یائسه نشده دلیل نمیشه به سادگی اتفاق بیفته

هرچی بیشتر میگذره سخت‌تر میشه خب

بستگی داره لذت بردن از زندگی تو چق ببینی من یه سقط داشتم بعدش واقعا افسردگی گرفتم تاره خوب شدم

من لذت و تو این میبینم که راحت بتونم خونم و تمیز کن ، با همسرم فیلم ببینم برم بیرون ، بریم مسافرت ، راحت آشپزی کنم و به خودم برسم و... البته بچه که بیاد هم میشه این کارا رو انجام داد ولی خب مسئولیتت بیشتره و وقتت کمتر 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

مریضی خیلی زیاد شده و یه سقط داشتم

تصمیم به بارداری به علاقه و شرایط خودت بستگی داره. هرکس بسته به تجربه ش به نسخه میپیچه. من اولین رو ۳۰ سالگی و بعداز دوماه اقدام باردار شدم که متاسفانه بخاطر زایمان زودرس زنده نموند.بعدش دو و نیم سال ناباروری ثانویه داشتم. بنظر خودم اشتباه کردم زودتر ازدواج نکردم و مادر شدن رو در سن پایین تر تجربه نکردم. تفاوت سنیم با بچه اولم ۳۴ ساله . کاش این فاصله کمتر از ۲۵ بود...

معذرت میخوام رک میگم اما اگه نتونی بشونی‌اشون سرجاشون وقت بچه‌دار شدن که هیچی وقت ازدواجت هم نبوده!

نمیتونم واقعا مگ قطع ارتباط کنم 

موقعی ک باردار بودم سقط شد انقد حرفا زدن اذیت شدم چون تو عقد بودم باردار شده بودم حتی بعدش کسی مرهم زخمم نبود بعد عروسی هم اسم بچه آوردم همه گفتن دیوانه ای مگ

میگفتن ما نگا بعد 4 سال آوردیم دیگ خونم جوش اومد گفتم شما زود ازدواج کردین سن آدم میره بالا 

نمیتونم واقعا مگ قطع ارتباط کنم موقعی ک باردار بودم سقط شد انقد حرفا زدن اذیت شدم چون تو عقد بودم با ...

خیلی عجیبی که در مورد تصمیمت به بچه‌دار شدن به دیگران میگی اونم به کی به دوست!!! 

رایجش اینه حداقل تا سه ماه بعد حاملگی بجز شوهر به هیچکس نمیگن بعد تو در مورد تصمیمت باهاشون حرف میزنی!!!! 

تصمیم به بارداری به علاقه و شرایط خودت بستگی داره. هرکس بسته به تجربه ش به نسخه میپیچه. من اولین رو ...

شاید بتونی بعد بچه داره شدن بری سفر 

ولی سنت بگذره سفر دور دور میتونی بری ولی بچه نمیاد دیگ