2777
2789
عنوان

بعد چند وقت عروسی باردار شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 85 پست
مجردم ، ولی وقت برا بچه آوردن زیاده به نظرم الان لذت زندگی دو نفره رو ببری بهتره ، بازم خودت هر جور ...

مطمئنی زیاده ؟

خیلیا هستن که وقت طلایی بارداری‌اشون گذشته و آواره این دکتر اون دکتر هستن برای درمان

عمر آدم اونقدرها هم دراز نیست 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی کی اقدام کردی

دوماه بعد ازدواج اقدام کردم 

صددرصد راضیم 

باید شناخت کامل باشه من نسبت به همسرم شناخت کاملو دارم

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

مطمئنی زیاده ؟خیلیا هستن که وقت طلایی بارداری‌اشون گذشته و آواره این دکتر اون دکتر هستن برای درمانعم ...

عزیزم عمر که دست خداست اما خانما تا ۴۵-۵۰سالگی قدرت باروری دارن و آقایون هم تا آخر عمر ، به نظرم الان دوران طلایی لذت بردن از زندگیه

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

عزیزم عمر که دست خداست اما خانما تا ۴۵-۵۰سالگی قدرت باروری دارن و آقایون هم تا آخر عمر ، به نظرم الا ...

نه لزوما

برای بعضیا بعد ۳۰ سخت میشه

بعد۳۵ برای خیلیا سخت میشه

صفر و صدی نیست ولی واقعیت اینه گولدن تایم داره و بعد اون درصد احتمالش میاد پایین 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

عزیزم عمر که دست خداست اما خانما تا ۴۵-۵۰سالگی قدرت باروری دارن و آقایون هم تا آخر عمر ، به نظرم الا ...

بستگی داره لذت بردن از زندگی تو چق ببینی من یه سقط داشتم بعدش واقعا افسردگی گرفتم تاره خوب شدم