خیلی استررررس دارم تپش قلب دارم زنه گفت منتهی به رای شده شئونات اسلامی و رعایت نکردی خیلی کفرررریم مگه نباید قبلش چندین بار تذکر داده بشه یا بری کمیته شفاهی بهت تذکر بدن سریع منتهی به رای شده منم از دنیا بی خبر چه جورشه؟؟؟؟ فردا اول صبحی باید برم من رشتم حقوقه نمیخوام اصلا ثبت بشه برام چیزی اولش خوب رفتار کنم دیدم طرف حرف ادمیزاد سرش نمیشه برم پیش رئیس دانشگاه مغزم داره منفجر میشه یکم باهام حرف بزنید یعنی قراره چی بشه🥲
ب خدا توکل کن عزیزم بگوخدای مهربونم خدایی ک منو ب اینجا رسوندی مشکلمو حل کن فردا همه چی ب خوبی وخوشی ...
قربونت اما نمیتونم بخوابم کل وجودم استرسه خیلی ناعدالتیه بخدا من پوششم مثل کل دانشجوهاس نه بیشتر نه کمتر خدا تیکه تیکشون کنه من مشکل قلبی دارم قلبم درد گرفته
قربونت اما نمیتونم بخوابم کل وجودم استرسه خیلی ناعدالتیه بخدا من پوششم مثل کل دانشجوهاس نه بیشتر نه ...
قشنگم ب خودت استرس نده اصلا خدایی نکرده نمیخان ک بکشنت هرچی ام شد فدای سرت از جووون سلامتیت کباارزش تر نیست ولی من مطمعنم خدانمیذاره اتفاقی برات بیوفته و فردا همه چی راحت حل یشه صبح ی خدایا ب امید خودت بگو و برو داخل
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️