2777
2789
عنوان

از کمیته انظباطی دانشگاه باهام تماس گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب خدا توکل کن عزیزم بگوخدای مهربونم خدایی ک منو ب اینجا رسوندی مشکلمو حل کن فردا همه چی ب خوبی وخوشی ...

قربونت اما نمیتونم بخوابم کل وجودم استرسه خیلی ناعدالتیه بخدا من پوششم مثل کل دانشجوهاس نه بیشتر نه کمتر خدا تیکه تیکشون کنه من مشکل قلبی دارم قلبم درد گرفته

الانم احتمالا خیلی بهت سخت نگیرنالان ک کلا حجاب جز مواردی نیست ک بخاطرش محکومیت توی پرونده درج کنن م ...

نمیدونم خدا لعنتشون کنه ایشالااا نون حروم میخورن اینا 

من حسم میگه یه بامبولی برام درست کردن بخدا قلبم درد گرفته

ممکنه. توفردا با ظاهر موجه برو و ازخودت دفاع کن. شاید کسی با تو دشمنی کرده 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
ممنونم اما اگه دیدم با چشم گفتن ول نمیکنه کربلا راه میندازم اونجا

بعضیا زیاد سخت نمیگیرن ولی بعضیاشون عقده این انگار دوست دارن به چیزی دربیارن و تو پرونده دانشجو ثبت کنند. انشالله فردا طرف یه آدم با اخلاق باشه. 

قربونت اما نمیتونم بخوابم کل وجودم استرسه خیلی ناعدالتیه بخدا من پوششم مثل کل دانشجوهاس نه بیشتر نه ...

قشنگم ب خودت استرس نده اصلا خدایی نکرده نمیخان ک بکشنت هرچی ام شد فدای سرت از جووون سلامتیت ک‌باارزش تر نیست ولی من مطمعنم خدانمیذاره اتفاقی برات بیوفته و فردا همه چی راحت حل یشه صبح ی خدایا ب امید خودت بگو و برو داخل 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️