2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38625 بازدید | 598 پست
بگم حالا بذار عقد کنیم هنوز نامزدم نیستیم اخه بعد بگم فعلا این پولو بابام نیاز داره… دگ هم توضیح ندم ...

چه ربطی داره؟ چون ۷۰ میلیون کمک ات کرده آدم خوبیه؟ ماشین بفروش و کمک خانواده ات بکن خونه بگیرن و سعی کن باهاش قطع ارتباط کنی چقدر پسرا پرنسس شدن تو بفروش منو خونه دار بکن؟ حداقل برو با یکی ک استقلال مالی بیشتری داره آشنا بشو و همیشه ۲ پله بالا تر از خودت برو ک اگر سقوط ام کردی برسی ب جایی ک قبلا بودی حتی اونقدر اذیت نمیشی ولی وقتی با هم سطح خودتی سقوط کنی دیگ ب جاهای بدی کشیده میشی 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم آیند نگر و عاقلی هستن میخوان زود با هم پیشرفت کنید چه اشکالی داره من که نمیدونم ذاتا چجورین ولی احتمالا همینه ولی الان اگر پولتون خونه میکنه خونه بخرین به اسمتون بدین پدر و مادر توش باشن

والا گفتم دم عید بیایین میگه بیاییم فعلا با پولت طلا بخر وام بگیریم منم پول بذارم خونه بخریم

اعتماد نکن نزار برات دیر بشه که اعتماد نکنی .اول و اخر خانوادته که باهاتن . و چه بسا تو پول رو بدی و اون ازت جدا شه . قصد جدی اونه که حلقه رو کنه دستت و امروز و فردا نکنه

بنظرت مستاجر بودن ما ب اون ربط داره؟ اخه خودشونم پولدار نیستن ی منطقه پایین هستن فقط ی خونه معم‌لی د ...

استارتر نمیتونم قضاوت کنم ولی حس میکنم با این حرفا هی میخواد احتمالا مغزتو شستوشو بده 

خدایا خودمو به تو سپردم.

پولتو که به پسره نده 

اگه جات بودم ماشینو میفروختم میزاشتم حساب وام میگرفتم بعد کل پول و طلا دست دوم میکردم میزاشتم کنار

مامان و بابات هم خدابزرگه 

مگه میشه بچه برا پدر مادر خونه بخره؟

ینی چشماش چه رنگی بود💔
پولتو که به پسره نده اگه جات بودم ماشینو میفروختم میزاشتم حساب وام میگرفتم بعد کل پول و طلا دست دوم ...

آفرین همیشه از آسمون به زمین می باره

برا اینا برعکسه

فکرخودش باشه که پسفردا باید بره مستاجری

و بدبختی.... حداقل طلا برا پشتوانه داشته باشه .

💕💕

چه ربطی داره؟ چون ۷۰ میلیون کمک ات کرده آدم خوبیه؟ ماشین بفروش و کمک خانواده ات بکن خونه بگیرن و سعی ...

چقدر راحت میگی برو با یکی اشنا شو که دو پله بالاتر از خودت باشه 

مگه کیس مناسب ریخته تو خیابون که ایشون بره جمع کنه؟

خواهر مثل اینکه نیستی تو جامعه پسر سالم پیدانمیشه که 

ینی چشماش چه رنگی بود💔